Помош околу Counter-Strike (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Абе рамбо5 тибам,јас знам дека те пренасочува на порталот не на форумот. Коа те прочитав одма пробувам :pos:

како беше шифрата за сина боја да пишува con_colour ...?:back:

А како беше за со зелени да се пише ? знам имаше нешто say %

:nesvest:

Не да гледам зелено да пишувам зелено ...

:nesvest:

Не да гледам зелено да пишувам зелено ...

е тоа незнам

Еј ај кој ги има сите бои нека ги пастира тука да си ги запишам да ги менам од време на време сега да ве мачам за секоја боја ....

плава - "0 0 250"
црвена - "250 0 0"
бела - "1000 1000 1000"
зелена - "000 1000 0000"
жолта(default) - "250 180 30"
се надевам дека се доволно.. :)

ZASTO PRED DA POCNE DA SE IGRA ME ISKLUCUVA I ME VRAKA NA FIND SERVER? IMAM SXE.INJECTED V 5.9 (fix 1.0).? ako ne znaete ne fakajte seir kazete barem botovi kako da stavam valjda so niv ke mozam da igram ( 0 Z B I L N O ).

• Ми се допаѓа
Reactions: Red
ZASTO PRED DA POCNE DA SE IGRA ME ISKLUCUVA I ME VRAKA NA FIND SERVER? IMAM SXE.INJECTED V 5.9 (fix 1.0).? ako ne znaete ne fakajte seir kazete barem botovi kako da stavam valjda so niv ke mozam da igram ( 0 Z B I L N O ).

Отвори Мозила пиши на гугл zbots првото шо ќе ти го најде кликни на линкот симни ги...Следно оди кај што ти е инсталирана кантер cstrike folder extract и крај...Се надевам дека ти е јасно и следен пат исклучи капс лок... :salut:

Прво симни го ТОА. Ке го отпакуваш во csStrike и толку
Потоа кога ке флезаш исклучи схето да не те зајбава ке неможеш да си креираш..

Оти сервериве ми се нот респондинг а MaxAdsl си е таман

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom