Помош околу Counter-Strike (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
imam neso problem na nikoj server ne mozam da se uklucam . sekogash mi go javuva ova: Your .ddl [cl_ddls/client.ddl] differs from the server's
Pls help me :(:(

а да не знае некој како да стаам ботови на пачов?

Еј имам еден предлог .... да направите да може да влезат 25 играчи, 20 да играат а другите 5 да бидат спектатори... кога ќе се ослободи место одма да влезе некој од нив ;)

a zosto ne saka extract da naprai na patchot ??? dosea 3 pati go downloadiraf i ne saka unzip da naprai i go nema vo pc-to ?? mozi nekoj na msn da mi go prati kako file oti mislam deka winrar-ot ne mi cini

ghggio5.jpg

Не можам да се конектирам

G e G o напиша:
ghggio5.jpg

Не можам да се конектирам
Ова CS 1.6 е? =|
Ок, ако е, тогаш реинсталирај кантерот.. ќе помогне, најверојатно.:smir:

G e G o напиша:
Extrime верзија некоја
вчера можев денес нејќе :toe:
пробувај пак, може е до моментот :D или нон=стоп вака те исфрла? ако немаш чаре со твојата x3m верзија, симни си ја од www.cs.kajgana.com играта+пачот! нема да имаш проблеми!:wink:

Еј абе најдов една нова мапа de_italy и мислам дека вреде да се стави на серверот видоизменета е ама многу поинтересна е од обицната cs_italy така да дај видете сигурно ке ви се аресе да ја поиграме малце да го подновиме серверот се тии мапи пак тии не се интересни веке

Dobar predlog drugar pa ke vidime dali ke se slozat so nego. Inace stvarno se istite mapi gi igrame vreme e da se smeni nesto. :cug:

Добар предлог треба малце некои мапи да се исфрлат и да се стават нови пошто некои мапи стварно се многу досадни!

има нови мапи, само кога ќе ги смениме одма се жалите и барате да се играат стандардните!

kpbKENGUR напиша:
има нови мапи, само кога ќе ги смениме одма се жалите и барате да се играат стандардните!
Eпа админи сте вие или што сте,не мењавајте кога ќе дојдат новите мапи,тие што се бунат да се смени мапата на некоја од старите кажете им да си одат ако не ја сакат,па на некој им е преку глава од истите мапи,зар ние да си одиме што бараме нови мапи место тие шо бараат стари мапи(дека новите не ги знаат и можат многу лесно да ги испотепаат,а на старите се цареви:tapp:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom