Помош околу Counter-Strike (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Има повеке начини на пр. јас гледам преку viewdemo imeto na demoto i толку функционира и ова.

Da ama taka nemozes da go motas

HungryWolf напиша:
ne be druze :nenene: startdemos nikad nema da ti pusti demo :) zsh treba vo posebna lista da gi stavis pa preku startdemos da gi pustas, ke si pises fino lepo playdemo imeto na demoto, ke pocekas 2-3-5 sek, zavisi od toa stho masina imas i ke ti go pusti, aj probaj pa pisi :helou:

Fala brat mi sega e vred ..

Дечки, да ве замолам да ми дадете линк да симнам multiplayer patch за counter strike 1.6?

Ej ima li na4in osven preku hamachi i dedicated server da se igra u mreza nekako ???

Luge Ve Molam za pomos!!!
Neznam so e so mojata kanter!!!pred 2 saati igrav a sea nemozam da se staam na nieden server!!!Neznam so e problemot!!!
POMAGAJTE!!!NE SE ZIVEE BEZ CS!!!

JacK SparroW напиша:
Ej ima li na4in osven preku hamachi i dedicated server da se igra u mreza nekako ???

преку GGClient :)

Maxxis напиша:
Luge Ve Molam za pomos!!!
Neznam so e so mojata kanter!!!pred 2 saati igrav a sea nemozam da se staam na nieden server!!!Neznam so e problemot!!!
POMAGAJTE!!!NE SE ZIVEE BEZ CS!!!

би требало проблем со конекцијата да имаш:toe:

Luge srediv rabota!!
problemot bilo toa so instalirav PC tools Firewall plus!!!
koa go deaktivirav!!!si vlagav normalno na koj sakam server!!!:vozbud:
aj sea ke igram cs!!!:zlo:

Mi trebat admin komandi za da kikam ili baniram admin na server?ajde neka pise nekoj ako gi znae.....

For_My_Love_o-0 напиша:
Mi trebat admin komandi za da kikam ili baniram admin na server?ajde neka pise nekoj ako gi znae.....

cek cek, amx koristis ? ako da, prasaj gi poiskusnive :) sigurno znaat, mislam deka se pisuva vo c.strike folderot kaj stho ti e instalirana igrata, vo admin taka neso baraj, ama sepak cekaj neka ti odgovori nekoj drug :helou:

HungryWolf напиша:
cek cek, amx koristis ? ako da, prasaj gi poiskusnive :) sigurno znaat, mislam deka se pisuva vo c.strike folderot kaj stho ti e instalirana igrata, vo admin taka neso baraj, ama sepak cekaj neka ti odgovori nekoj drug :helou:

ke go najdes ovoj folder i gi imas tamu site komandi >>config.cfg<<< vo c.strike se naoga :helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom