Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки Фифа 19 за Иксбокс Оне кај може да купим?

Ова е продавница која најчесто ја користам за купување на игри , разгледај имаш повеќе опции при купување.

https://www.g2a.com/search?query=fifa 19

Поздрав.

Фала брат, ама ме интересираше у Скопје дали има продавница или негде низ македонија.

Еднаш топ спин купив ми пратија само опаковка и не купувам онлајн од тогаш игрици :)

Фала брат, ама ме интересираше у Скопје дали има продавница или негде низ македонија.

Еднаш топ спин купив ми пратија само опаковка и не купувам онлајн од тогаш игрици :)

Овдека не добиваш опаковка и CD . Добиваш само клуч којшто се активира во случајот преку xbox live мислам дека е сервисот на xbox и си ја симнуваш играта директно на xbox. Немам xbox за да ти кажам точно како, но во принцип тоа е процедурата. :) Тоа се дигитални копии и се по ефтини .

Овдека ти е упатството https://supporthub.g2a.com/instruction/marketplace/6/en/xbox-live-key
Сигурно имаш или ќе треба да си креираш xbox кориснички профил.

Поздрав.

Последно уредено:
Nba live 2004 - проблемот е инсталацијата доаѓа до 48% и ми бара цд кеј 2, а преку Исо, Димон тулс не сака да се покрене второто цд. (Виртуелно).
Еднаш и ми ја упали играта, пошо екстрактирав се можно во еден фајл, ама само еднаш хехе

При играње на PES19 Лаптопот ми оди до 90степени.
Кај другите игри ми е околу 60степени.

Чаре, нов крак или нешто друго е ?

Фала, поздрав.

При играње на PES19 Лаптопот ми оди до 90степени.
Кај другите игри ми е околу 60степени.

Чаре, нов крак или нешто друго е ?

Фала, поздрав.
а да го исчистиш и нова подобра паста да му ставиш

а да го исчистиш и нова подобра паста да му ставиш
Tom Clancy`s Ghost Recon Wildlands ја играм. Тем. е 40 до 50степени.
Само на PES19 ми прави така. Играм 2 утакмици, исклучувам играта и ми дава плав екран.... иде до 100% и рестарт,

Tom Clancy`s Ghost Recon Wildlands ја играм. Тем. е 40 до 50степени.
Само на PES19 ми прави така. Играм 2 утакмици, исклучувам играта и ми дава плав екран.... иде до 100% и рестарт,
можно е другите да не се толку процесорски захтевни повеќе на графичка да се, а оваа pes19 повеќе го користе и процесорот и процесорот ти грее
стар ли е, нов ли е лаптопот, што конфигурација е?
температурата што ја пишуваш е на процесор? види на графичка која е и колку е оптеретеноста на процесор и графика при игрите.

CPU: Intel i5 6300HQ 2.30GHz
RAM: 8 GB [ 2x4GB ] 2133MHz
VGA: GeForce GTX960M 2GB
Rezolucia: 1920x1080 FHD

2 години го користам веке Лаптопов.
HP Pavilion 15-bc009nm

можно е другите да не се толку процесорски захтевни повеќе на графичка да се, а оваа pes19 повеќе го користе и процесорот и процесорот ти грее
стар ли е, нов ли е лаптопот, што конфигурација е?
температурата што ја пишуваш е на процесор? види на графичка која е и колку е оптеретеноста на процесор и графика при игрите.

HP Pavilion 15-bc009nm

Дечки некој со искуство у играње на двете конзоле, за дома, ПС4 или Иксбокс Оне??

HP Pavilion 15-bc009nm
земи симни aida64
и оди на tools>system stability test
иклучи се да оптеретува и гледај температури на процесор и графика неколку минути
ако оде на 90 за чистење и менување паста е

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom