Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување
Simcity2013 знаете нешто како да се отворат другите градови освен овој на мене овој само ми го дава! кај вас како е?
SimCity 2013-07-21 17-06-51-34.jpgSimCity 2013-07-21 17-06-59-93.jpg

.. знае некој да ми помогне да ја играм Battlefield 3ката online?

Ја имам лефт фор дед 2 и не сака да ми се уклучи, после интрото самата си се гаси и ништо не излегува како порака.
Имам windows 7 64 bit
4 gb ram
intel celeron g540 2.5 Ghz
Друго незнам што да наведам
едит: и графичка geforce 210

Ја имам лефт фор дед 2 и не сака да ми се уклучи, после интрото самата си се гаси и ништо не излегува како порака.
Имам windows 7 64 bit
4 gb ram
intel celeron g540 2.5 Ghz
Друго незнам што да наведам
едит: и графичка geforce 210

Пробај упдејтувај ги драјверите на графичката или симни друг крак.

Ја имам гта вајс сити и неко извуци не ги слушам. Разговорите (филмчињата ги слушам како ехо) а звукот за колата кога возам не го слушам. Чаре? Истото е на гта сан андреас.
А на гта 4 Само разговорите ми се како ехо, а се друго ми е добро Чаре?

А симнав World of Tanks почнав да а играм 10-15 минути и се рестартира пц то, се појави Windows has recovered from an unexpected shut down и под него имаше Problem Event Name - Blue Screen .. ?

А симнав World of Tanks почнав да а играм 10-15 минути и се рестартира пц то, се појави Windows has recovered from an unexpected shut down и под него имаше Problem Event Name - Blue Screen .. ?

Инсталирав Prototype играм 10-15 минути и се рестартира пц..кој кур му е

Па вака на празно - провери ги температурите - можно е да ти прегрева некој дел.
Ако бараш попрецизен одговор кажи каков PC имаш ( хардверски спецификации, кој оперативен систем, верзија на драјвери за графичка и слично ), точно која грешка ти ја дава кога ти излага BSOD ( можеш да провериш со BlueScreenViewer, можеш да разгледаш преку event viewer и слични алатки ), дали си направил некоја хардверска/софтверска измена ( смена на некој дел и/или драјвери ) непосредно пред да ти се појави проблемот и кажи како си пробал да го поправиш проблемот ( ако си пробал ) до сега .

Па вака на празно - провери ги температурите - можно е да ти прегрева некој дел.
Ако бараш попрецизен одговор кажи каков PC имаш ( хардверски спецификации, кој оперативен систем, верзија на драјвери за графичка и слично ), точно која грешка ти ја дава кога ти излага BSOD ( можеш да провериш со BlueScreenViewer, можеш да разгледаш преку event viewer и слични алатки ), дали си направил некоја хардверска/софтверска измена ( смена на некој дел и/или драјвери ) непосредно пред да ти се појави проблемот и кажи како си пробал да го поправиш проблемот ( ако си пробал ) до сега .

AMD Athlon (tm) 64 X2 Dual Core Processor 4400+ 2.30 GHz

Ram 2 GB

nvidia geforce 210

win 7 имам, вчера направив апдејт на драјверите..

AMD Athlon (tm) 64 X2 Dual Core Processor 4400+ 2.30 GHz

Ram 2 GB

nvidia geforce 210

win 7 имам, вчера направив апдејт на драјверите..

Едит - одма друг проблем...дисплејот е црн 2-3 секунди и пак че се управе..пише display driver has stopped working и нешто recovery направил

А да си го преинсталираш компјутерот и да си ги апдејтуваш драјверите? И јас ја имам таа графичка и неам проблеми
Sent from my ZTE Kis Lite using Tapatalk 2

Нема ебани шанси формат да направам...ако има некое друго чаре кажујте

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom