-={K-O-R-U-N}=-
Wanna play a game?
- Член од
- 14 февруари 2007
- Мислења
- 13.045
- Поени од реакции
- 3.301
- Локација
- Скопје
- Веб-сајт
- www.facebook.com
Како можам да ја симнам Assassin's Creed?
Торент.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како можам да ја симнам Assassin's Creed?
Торент.
Нов си во светот на интернетот, пиратеријата и софтверот...?!Ја симнав играта, ама сега незнам како да ја инсталирам. Можеш да ми помогнеш?
Да, нов сум. Никогаш немам симнувано игри, само филмови симнувам.Фала ти многу што ми кажа, ќе го искористам ова понатаму што ми кажа. И сега велиш за бадијала си потрошив 1 и кусурот гигабајт?Нов си во светот на интернетот, пиратеријата и софтверот...?!
Имаш многу да учиш. Не знам што се тие фајлови, којзнае што си симнал, не верувам да е тоа тоа...
Најпрво ќе ти треба софтвер за маунтирање/клонирање дискови.. Power Iso.
Симнувај од the pirate bay, само од типови кои до никот имаат розева/зелена костурска глава.
Откако ќе го инсталираш, кракираш, регистрираш итн.
Со десен клик на некоја твоја партиција (C:\ D:\) или cd/dvd rom имаш опција power iso ->set number of drives и тука одбери 1
Ќе се појави нов виртуелен cd/dvd ром
Игрите ќе ги симнуваш исто од the pirate bay или замунда акаунт ако имаш... Тие 99% ќе бидат во .iso фајлови
Откако ќе ги симнеш, со десен клик на виртуелниот cd/dvd ром одбираш power iso -> mount image to drive и одбираш локацијата на играта односно .iso фајлот
Па инсталираш од него.. и кракуваш.
Се надевам дека не потрошив 10 минути за џабе пишувајќи го ова и ќе ти бидам од некоја корист.
anyone?може некој да ми каже како на играта the godfather 1 да ги прескокнувам сцените,да не морам да ги гледам.![]()
Дали ја има некој претходно играно Jade Empire !?
Проблемот е во тоа што играта не сака да се стартува воопшто .
Решение ?
Ти јавува некоја error порака или едноставно воопшто не стартира?
Ја имам одамна играно, ама на XP, можеби ти треба некој асален крак.