Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување
Ја симнав medal of honor allied assault од нет, се убаво се инсталираше и коа палим играта ми се појавува следното, и неможам никако да започнам да ја играм;

68850409.jpg

може помош?

Ја симнав medal of honor allied assault од нет, се убаво се инсталираше и коа палим играта ми се појавува следното, и неможам никако да започнам да ја играм;

68850409.jpg

може помош?

Побарај најнов пач за играва, па после најди крак за тој пач па види дали ќе се поправи.

Најдов 3 пача, и на сите 3 ова ми се покажува

26616533.jpg

Епа пачовите ти се за US верзијата од играва, а ти ја имаш EU верзијата. Барај пачови за EU.

Епа пачовите ти се за US верзијата од играва, а ти ја имаш EU верзијата. Барај пачови за EU.
Ништо другар, најдов и пач за EU ама ни тој несака.
Ми се појавува ова;

27094283.jpg

ја преснимив 2 пати играта ама ништо, повторно исто...

ако најде некој линк од каде да спуштам пач нека ми прати, не замарам више :helou:

Еј момци, му треба на другаров КРАК за Frozen Throne не за обичната Warcraft туку Frozen Throne знаете за што зборувам. Ама КРАКОТ да не е со вирусе, да не го ебава пок.

Слегнав од интернет Warcraft III и Frozen Throne заедно и прво инсталирав Warcraft III и ја оклучив и еве што пишува :@
n4un94.jpg

Да ве прашам нешто, се работи за COUNTER STRIKE 1.6 ја инсталирав, и кога сакам да ја уклучам нејке се појавува црно и пак се враќа назад, ја симнував од 100 различни сајтови и торенти ама пак ништо. Се работи за WINDOWS XP SP2 со инсталирани најнови драјвери на се и сешто, пробано и со изгасен firewall и пак ништо, некој да има некаква идеа до што може да е, и како да го решам проблемот??????

Да ве прашам нешто, се работи за COUNTER STRIKE 1.6 ја инсталирав, и кога сакам да ја уклучам нејке се појавува црно и пак се враќа назад, ја симнував од 100 различни сајтови и торенти ама пак ништо. Се работи за WINDOWS XP SP2 со инсталирани најнови драјвери на се и сешто, пробано и со изгасен firewall и пак ништо, некој да има некаква идеа до што може да е, и како да го решам проблемот??????
Нели можеш да дадеш скриншот да видаме по убаво :)

Нели можеш да дадеш скриншот да видаме по убаво :)

Брат тоа е финтата, што ништо не се појавува, кликнуваш на неа, ти се појавува црна слика и одма се гаси, ни ерор да се јави ни ништо..:toe::toe:

Вака сега, кога играм Frozen Throne (не само DotA) ко ќе стегнам ENTER за да напишам нешо, немојт да пишам букви, а бројки мојт :). Ко ќе фрлам магија на буква, мојт. Да кажите шо е проблемов, вечно ќе ви сум благодарен. :)

пс. Чудно, а? :nesvest::)

Вака сега, кога играм Frozen Throne (не само DotA) ко ќе стегнам ENTER за да напишам нешо, немојт да пишам букви, а бројки мојт :). Ко ќе фрлам магија на буква, мојт. Да кажите шо е проблемов, вечно ќе ви сум благодарен. :)

пс. Чудно, а? :nesvest::)

Да не ти е наместено на кирилична поддршка?

Ако неможеш да пишуваш, пробај стисни ALT + SHIFT па после пишувај.

Корун ај оди на 118 страна и види дали ке ми помогнеш:)::D:

Некој крак стави?
Пробај ја на друг РС види дали ќе работи. Ако не, симни нова, од друго место, друга верзија, понова.... Битно различна да е од таа што си ја симнал.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom