Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување
^

Не бе. :) Играта е од 90тите години, многу стара. Има на GOG.com, кој го ќе погоде издавачот на играта, добива купон за бесплатна игра од нивниот каталог. Ама ај погоди го де. :)

Три се најверојатни, Atari, iD Software, 3D Realms. Ама, which one? :) Ќе изберам нешто утре. Бај д веј, регистрирајте се на GOG.com ако сакате, супер сајтче за стари игри. :smir:

Би одел на 3D Realms.

Они правеа RPG ако ме служи сеќавање,за разлика од Atari и iD.
А hungry like a wolf ме асоцира на RPG елементи :)

Дали има некој пробано да игра ФИФА 2009 1vs.1, еден на џојстик еден на тастатура? Кога пробувам да ги конфигурирам контролите на џојстикот нешто дава нешто не, проблемот е до ОС, самата игра, џојстикот? Иначе имам инсталирано драјвери за џојстикот и на vista ја играм.

да да ... јас ја имам играно дома со другари (пробај пошто јас играм повеќе пес и не ми се допаѓе) ...

This is stupid. :) Нови hints... Некој има идеа? :)

-battle the evil flame of metal.
-Start spreading the news, I'm leaving today.
-PUMP UP THE JAM
-On the weekends I get drunk and play Rock Banned

-PUMP UP THE JAM
Има песна Pump Up The Jam, од Technotronic и е од деведесетите..

Дали има некој пробано да игра ФИФА 2009 1vs.1, еден на џојстик еден на тастатура? Кога пробувам да ги конфигурирам контролите на џојстикот нешто дава нешто не, проблемот е до ОС, самата игра, џојстикот? Иначе имам инсталирано драјвери за џојстикот и на vista ја играм.

Фифата има проблеми со некој гејмпади. Особено ако гејмпадот не ти е од овие попознативе фирми(читај кинески). Еве види тука ако може нешто да ти помогне

Поздрав

Дали има некој искуство со хакирање на Sony PSP ми треба "custom firmware" ,до сега не сртенав таков, сите се нешто за мобилни, такви работи...Ако знаете таков кажете.

Еве види тука и тука имаш убави туториали за инсталирање на custom firmware

Поздрав

-PUMP UP THE JAM

Nevermind. :) Биде тоа веќе, Apogee/3D Realms се бараните.

Ако може малце помош околу Left 4 dead..
Прееска ја инсталирав играта и не бараше крак се беше најнормално..
После почнав да играм и неколку пати играта сама ми се изгаси..Да не знае некој до што би можело да биде проблемов?

Ја инсталирав Fallout 3, ама имам еден проблем.
Кога требит да го прашам тој човекот Colin, одам до него, ми се појавува ова и ми се исклучвит играва.
80180673.jpg

П.С. Вака ми напрај и кога излегов од тој бункерот, но само еднаш. А ова горе секогаш ми прави вака...

Па ова ти е пиратерија ... Кај мене на 90% од игрите што ги имамтака ми прави ! Фали некој фајл најсигурно ...

Имам проблем со играта pes09. А еве што е пробломот:
Има ли решение? И кое тоа решение ?
Ја реинсталирав многу пати. И пак исто.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom