Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување
Луѓе ја играл ли некој Penumbra!??? Ме интересира каква игрица е ,добра ли е?????

Ајде малце помош, да не сечам. :) Што да правам ?

helpno6.jpg

Ми треба помош во врска со WoW.Ја имам инсталирано играта и сега сакам да направам акаунт и ми бара Authentication Key..од каде да го најдам тоа??или има ли друг начин да направим акаунт?

Ајде малце помош, да не сечам. :) Што да правам ?

helpno6.jpg
Десен клик на rzr-fcr2.001, unzip to a specific location, X:/foldername/, и ќе добиеш .iso фајл.
Iso фајлот можеш да го изрежаш на DVD, CD, итн., во зависност од големината на истиот фајл. FarCry 2 e 3.8 гигабајти, така да, ќе го собере во едно DVD. А ако нејќеш со тоа да се мачиш, едноставно симни Daemon Tools, или некој сличен софтер, па преку тоа mount-увај го фајлот.

Вака сега проблемче со Juiced hot import nights,све изгледа ОК ама налепниците за колата се замаглени ништо не се гледа,а во опции се е на максимум.
Answer any1?

Види во контрол панелот од графичката,што ти е ставено кај Texture settings.

Значи не во играта,кај графичките драјвери :wink:

Случајно некој да не ја има македонската верзија на кантер страјк...ми требаат звуците од радиото од играта...ако некој случајно се погоди да ја има нека пише пп ......Хитно е!

za Fifa 2009 ne mi ja pusta. Pomagajte!
ja instalirav+napraviv crack i ja pustam i se pojavuva edno i pisuva:

---FIFA 09 ne prend pas en charge votre carte graphique.Reportez-vous fichier LisezMoi pour connaitre la liste des cartes graphiques compatibles.---
ova znaci deka fifa ne mi ja podrzuva grafickata li???

---FIFA 09 ne prend pas en charge votre carte graphique.Reportez-vous fichier LisezMoi pour connaitre la liste des cartes graphiques compatibles.---
Токму така.

cl_flush.........

luge aj pls pomognete mi.ne mozam da igram 2 meseca cs od cl_flush entity packet.se javiv kaj providerot vika oti nema problemi od niv?pomos...

Да, најверојатно е некој постар модел и неможеш да играш
"Фифа 09 неможе да се вклучи поради вашата графичка картичка. Побарајте ја листата на компатибилни графички."
Така нешто е преводот, го заборавив тоа францускиот :kesa:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom