Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување
Прво знае ли некој каде имало во трговскиот во Капиштец некој шо опраал сони плејстејшн 2?Дали е сигурен, да не има некој шо однел на поправка па му го дорасипале?
Второ, каде има да се купат игрици за на плејстејшн 2?

Mi treba pomos za instalacija na Call of duty : United Offensive(expansion pack na CoD kecot)
Znaci ja imam instalirano Cod 1(odli4no raboti) ali za da ja instaliram CoD: UO treba da imam patch 1.4 za kecot a nieden patch nejke da se instalira.gi probav site verzii od 1.2 do 1.5.
Mi se pojavuva ova koga ke startuvam setup za bilo koj patch:
Setup could not locate a valid CD key of CoD.
Please re-enter CD-key in multiplayer options or reinstall CoD to correct this problem !
Ja reinstalirav,staviv nov Cd-key i pak istoto.Ako znae nekoj vo sto e problemot neka mi kaze. Fala

Да не знае некој Patch за S.T.A.L.K.E.R. clear sky 1.05.05 да не излезе?

Пред малко инстаирав Virtua Tennis 3 ама имам еден проб.Значи не ми сецка играта туку снимката е забавена нешто како slow emotion а во мениото супер си оди ни да засецка ни ништо ја инсталирав и на другио комп и таму иста песна?Помош некој?

Пред малко инстаирав Virtua Tennis 3 ама имам еден проб.Значи не ми сецка играта туку снимката е забавена нешто како slow emotion а во мениото супер си оди ни да засецка ни ништо ја инсталирав и на другио комп и таму иста песна?Помош некој?

:pos::pos::pos:

Инаку за проблемот, изгледа си ја симнал рипувана играта, со намален квалитет на клипчињата за да зафаќа помалку. Затоа и ти сецкаат. Кај мене така е на Racedriver: GRID.

:pos::pos::pos:

Инаку за проблемот, изгледа си ја симнал рипувана играта, со намален квалитет на клипчињата за да зафаќа помалку. Затоа и ти сецкаат. Кај мене така е на Racedriver: GRID.

motion де иначе има ли начин да се управа играта оти кај еден другар се убаво си оде не прави така.И на ми сецка туку како збавена снимка(slow motion) :kesa::kesa:

motion де иначе има ли начин да се управа играта оти кај еден другар се убаво си оде не прави така.И на ми сецка туку како збавена снимка(slow motion) :kesa::kesa:

Смени драјвери на графичката и симни си најнови K-Lite Pack кодеци.

Леле еј ја симнав пес2009 за пс2, али како да ја средам сеа?

Еве, имам два фолдери.

Еве првиот:

58727764nr1.jpg

Еве вториот:

345634rr5.jpg

Што понатаму сеа, лелелелеле заебано ова! Помагајте :nesum:

Дечки ај помоооош!! Mојот брат ја игра FIFA 09 ама не може да игра турнири ниту две сезони по ред . Што е финтатааа????:pipi:

LitlleMissssss

Ја симнав Flatout и се супер си е сликата, но кога ќе треба да почнам да возам ваква ми станува ... и незнам што треба да направам. Така да ве молам помогнете ми, пошто сакам да возам :pos2::smir:

Attachments

• easr.jpg
    easr.jpg
    86,8 KB · Прегледи: 10
Ја симнав Flatout и се супер си е сликата, но кога ќе треба да почнам да возам ваква ми станува ... и незнам што треба да направам. Така да ве молам помогнете ми, пошто сакам да возам :pos2::smir:

System requirements

Minimum system requirements
Recommended system requirements
Test system
OS​
Windows 98/ME/2000/XPWindows XP SP2Windows XP Pro SP2
CPU​
1.5GHz Pentium 4 or equivalent2.0 GHz Pentium 4 or equivalentAthlon 64 3000+
RAM​
256MB 512MB1GB (PC 3200)
Video​
64MB VRAM required128MB VRAm requiredNVIDIA GeForce 6600GT (256MB)
Sound card​
DirectX compatible sound cardDirectX compatible sound cardTurtle Beach Santa CruzHard drive1.1GB free1.1GB free—Input deviceKeyboard and mouseGame pad or steering wheel

види дали играта ти ја поддржува графичката,ако да,реинстал на драјвери.

неможам да најдам крак за S.T.A.L.K.E.R Clear sky пробав со 100 различни кракови ни еден не работи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom