Помош и совети (DotA)

• Креатор на темата Креатор на темата G e G o
  • Време на започнување Време на започнување
и мене ми праи проблем :tapp:
средив се не ми се оклучува сега ни w3 ебаго :tapp:
нз што е проблемот ке пробам пак.

TigRica[Bofd напиша:
]tito veruvas li deka preteruvas ti ne ti e prv pat ova pazi se od mene za brzo vreme idam vo strumica ama sum mnogu ozbilen da znaes ako si toj sto mislam ako sry brat ama ako si toj naebal si idam za 1-2dena tamo pazi se od dete visoko plava kosa plavi oci ce te sogazam brat zimi se
TigRica[Bofd напиша:
]znam se za tebe da znaes i koj si i so si jasno neka ti bide
Уупомоч!!!

Да земам повратна за Струмица,да го средиме овој баг,а Тито? :)

Работава You Dont Mess With The ZOHAN :):) Дај бе оладете со вакви закани иживеана работа е :):)

da znaes ako si toj sto mislam ako sry brat

после следува

znam se za tebe da znaes i koj si i so si jasno neka ti bide

Сега знаеш кој е или не? Дај реши се!

Некој да ми помогни со проблемот некој со е од струмица .. .. ми се гаси монитор кога ке уклјучам war3.exe

Само струмички совети примаш ? lol

Види драјверите од графичката .... плус за дота да играш треба нов пач и уште едно програмче исто ти треба

Клик овде

Имам пач јас за дота .. но Ми се гаси монитор кога ке уклјучам warcraft frozen throne или. regin of chaos

Имам графичка NVidia FX 5600 вчера инсталирав нов драјвер .. directx 9.0 имам .. незнам до шо е .. дај помош......

Еј луѓе ,дајте ми линк за да го слезам најновиот пач :nesvest::kesa:мноооогу митреба нигде го нема:jaj:

Добро луѓе,на официјалната близард страница ќе симнете од нивните FTP сервери.
Не е воопшто тешко,а во овие 9 страни на темата,повеќе пати е објавено.:wink:

Добро луѓе,на официјалната близард страница ќе симнете од нивните FTP сервери.
Не е воопшто тешко,а во овие 9 страни на темата,повеќе пати е објавено.:wink:

Да кој стигна за пачот побара линк ... некое банерче или на првиот пост мала измена ( по можност со болдирани букви ) не е лошо :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom