Помош: Барам софтвер

• Креатор на темата Креатор на темата anemane
  • Време на започнување Време на започнување
Како се викаше тоа програмата што се пушта и автоматски на секои две три секунди да превчитува и така цел ден, за на Гугл и на Јаху ми треба.

--- надополнето: Oct 15, 2011 6:14 PM ---
Dali nekoj znae nekoe programce za vadenje na del od pesna.na primer mi se sviga samo refreenot ,da go izvadam samo toj del i da si go stavam na telefonot taka da mi zvone.

Dali nekoj znae nekoe programce za vadenje na del od pesna.na primer mi se sviga samo refreenot ,da go izvadam samo toj del i da si go stavam na telefonot taka da mi zvone.
Ако имаш неро, во него имаш програмче Nero Wave Editor. Со него што сакаш можеш да правиш, да сечеш да лепиш парчиња од песни, да додавааш ефекти, филтри итн..... и да ја снимиш во кој сакаш формат.

Ако имаш неро, во него имаш програмче Nero Wave Editor. Со него што сакаш можеш да правиш, да сечеш да лепиш парчиња од песни, да додавааш ефекти, филтри итн..... и да ја снимиш во кој сакаш формат.
Nero nemam oti koristam ashampoo burning studio ama mora da ima nekoe takvo slicno programce treba samo da se procepka na google.

Здраво дечки! Ќе ве молам за помош... Ми треба програма за едитирање на видеа... значи сакам да кажам да кратам да додавам, музика ова она, а да не е тоа Windows Movie Maker зашто едноставно ги нема сите потребни алатки. Ви давам видео за пример (малце погледнете го, да ви стане јасно за што зборувам), значи да можам да ги додавам тие сликичките, срцињата, шарите и слично... би било фино ако е бесплатно или да можам да најдам сериски број.... ФАЛА! :love:

--- надополнето: Oct 25, 2011 11:20 PM ---

http://www.mp3cutter.org/

Ако може некој да ми каже од кај да го спуштам Microsoft Access 2010 или 2007, може и триал да е.

Treba da spustis trial version na office paketot. Istiot go imas na stranata na microsoft, na delot za search pisi office 2007 i ke ti dade. ili baraj na thepiratebay

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom