Помош: Барам еден филм!

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
FIlmot oodamna go imam gledano, da me otepate ako znam kako se vika. Se slucva za vreme na Napoleon vremeto, agenti brkaat nekoj si tamu , vo megjuvreme ima epidemija od cuma. Da ne mu si vo kozata na covekot od koj da se pazi povekje. Cel film e vo dvizrnje, beganje, sto od agentite, sto od epidemijata. Mislam i edna zena imase so nego, stvarno ne mi teknuva vo koja uloga bese taa. Filmot ne e od anglisko govorno podracje, toa za sigurno. Se ubiv da go najdam ama stativa.

FIlmot oodamna go imam gledano, da me otepate ako znam kako se vika. Se slucva za vreme na Napoleon vremeto, agenti brkaat nekoj si tamu , vo megjuvreme ima epidemija od cuma. Da ne mu si vo kozata na covekot od koj da se pazi povekje. Cel film e vo dvizrnje, beganje, sto od agentite, sto od epidemijata. Mislam i edna zena imase so nego, stvarno ne mi teknuva vo koja uloga bese taa. Filmot ne e od anglisko govorno podracje, toa za sigurno. Se ubiv da go najdam ama stativa.

Ko ke nejki rabotata, nejki .
Konecno najdov vreme da go izgledam na rajat, otvoram forum da go pustam linkot, stativa, nema forum :D .
Dojde forumot, linkot prekinat :pos:
Arno ama se setiv na glumcite, drz nedaj go najdov naslovot, se ubiv baranje da go gledam online, go najdov, i posle eden milion reklami go izgledav, toj bese samo sto togas ko sum go gledal pointeresen mi bese :(.
Bilo kako bilo fala @Niccolo (y)
Edno gajle pomalku vo zivotot.

Ko ke nejki rabotata, nejki .
Konecno najdov vreme da go izgledam na rajat, otvoram forum da go pustam linkot, stativa, nema forum :D .
Dojde forumot, linkot prekinat :pos:
Arno ama se setiv na glumcite, drz nedaj go najdov naslovot, se ubiv baranje da go gledam online, go najdov, i posle eden milion reklami go izgledav, toj bese samo sto togas ko sum go gledal pointeresen mi bese :(.
Bilo kako bilo fala @Niccolo (y)
Edno gajle pomalku vo zivotot.
Само што го ставив тука го тргнале. Требало да пишеш тука пак, ја го најдов на друг канал на youtube на два дела само, со превод со сите салтанати и јас го изгледав.

Не е лошо филмче онака викендашки да се изгледа. Жулиет Бинош е тука добра млада путка, овде е таква отмена, па не му даде на батево во бегство, верна на вампирот благороден маж и, ова она...Ја протрља малце дур ја лечеше барем. :D

Жулиет Бинош е тука добра млада путка, овде е таква отмена, па не му даде на батево во бегство, верна на вампирот благороден маж и, ова она...Ја протрља малце дур ја лечеше барем. :D
Kucka :toe:

Некој ја спомна серијата 7th Heaven и ми текна на нешто што мислев дека е во серијата ама испадна изгледа дека не е во таа серија... сценава од филмот/серијата што ми текнува е дека има две близначки или сестри, и на еднава ќе и се деси нешто на носот. Дали другата ќе ја погоди со баскет/топка или не знам како, и цела епизода (веројатно е серија а не филм) ќе биде околу нејзиниот деформитет на носот/отокот. Се нешто ми иде дека типкава со повредениот нос се викаше „Марша“...

Каде без AI во ова време...
тоа што го опишуваш многу личи на сцена од The Brady Bunch, не од 7th Heaven.

Во таа серија има познат момент кога Marcia Brady ја погодуваат со фудбалска топка во лице, и целата епизода се врти околу тоа дека ѝ е повреден носот и како тоа ѝ влијае на самодовербата и социјалниот живот. Репликата „Oh, my nose!“ е баш легендарна.

И да, девојката се вика Marcia, па тоа се совпаѓа со твојот спомен.

Веројатно токму таа сцена ти се меша со 7th Heaven. Happens to all of us — мозокот понекогаш прави интересни споеви.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom