Pomos za vadenje pari od paypal

• Креатор на темата Креатор на темата gariks
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
14 јуни 2015
Мислења
164
Поени од реакции
75
Zdravo momci,mi treba nekoj sto prima i vadi pari na evra ednas mesecno na svojot paypal. Sumite se dvizaat od 2150 € ( minimalno) i 4300 € maksimalno. Davam provizija 7 % . Taa provizija e isklucitelno dovolna i nepromeneta.

Ima nekoj sto ke ti izvadi za 7%?
Sakase 10/20 % da zemes? Ortak li si mi da go baras toj procent? 99 % od rabotata si ja vrsam jas.. 1 % e do toj sto sto gi prima i vadi..plus ako imas mozok da kalkuliras 7 % od minimalnata suma e 150 € a od maksimalnata e 300 € .. ti sakase da dobies 1000 € mesecno od nekogo sto mu pomagas da vadi pari? I da najdes 3 rAboti da rabotis 24 casa 1000 € nema da zarabotis na Balkan..a ti gi posakuvas da gi zarabotuvas sedejki,primajki,i vadejki procedura koja sto trae 10 minuti. Ajde ne zamaraj.

Sakase 10/20 % da zemes? Ortak li si mi da go baras toj procent? 99 % od rabotata si ja vrsam jas.. 1 % e do toj sto sto gi prima i vadi..plus ako imas mozok da kalkuliras 7 % od minimalnata suma e 150 € a od maksimalnata e 300 € .. ti sakase da dobies 1000 € mesecno od nekogo sto mu pomagas da vadi pari? I da najdes 3 rAboti da rabotis 24 casa 1000 € nema da zarabotis na Balkan..a ti gi posakuvas da gi zarabotuvas sedejki,primajki,i vadejki procedura koja sto trae 10 minuti. Ajde ne zamaraj.

Ti ocigledno poima nemas sto zboruvas.
Tie tvoi 7% ne gi pokrivaat ni danocnite troskovi, koja bi mi bila mene zarabotkata togas?
Ko vtoro, djabe tebe pravenje pari ako cekas drug da ti gi vadi, pa i za 7%.
Zz

Ti ocigledno poima nemas sto zboruvas.
Tie tvoi 7% ne gi pokrivaat ni danocnite troskovi, koja bi mi bila mene zarabotkata togas?
Ko vtoro, djabe tebe pravenje pari ako cekas drug da ti gi vadi, pa i za 7%.
Zz
Ima nacin i da se izbegne danokot,nemas ti poim za toa. Stom ne znaes ne komentiraj. Ima luge na it forum sto zemaat 4 % provizija ama paypalot im e na usd..pa zatoa ne mi odgovara.

Ima nacin i da se izbegne danokot,nemas ti poim za toa. Stom ne znaes ne komentiraj. Ima luge na it forum sto zemaat 4 % provizija ama paypalot im e na usd..pa zatoa ne mi odgovara.

Druze, so samoto toa sto trubis za usd ti go meram mozoceto. Za 7% i 100k da imas za vadenje nema da mi cue, ni mene ni nekoj ozbilno sto se bavi so biznisot. Poz

Нема врска усд/еуро. Пари во секаква валута можеш да примиш/подигнеш или конвертираш на пејпал. Разлика само прави курсната листа во банката каде е картичката.

Sent from my LM-V450 using Tapatalk

Па направи конверзија од евра во долари и нека ти извадат за 4%.
Со таква конверзија ќе имаш повеќе пари отколку да вадиш евра на 7%.

Па направи конверзија од евра во долари и нека ти извадат за 4%.
Со таква конверзија ќе имаш повеќе пари отколку да вадиш евра на 7%.
Ne,napravivme kalkulacii,bi izgubil poveke

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom