Ne drugar,ima luge niz forumot sto vadat pari od paypal. Fala ti sepakПробај со SKRILL. Одамна не сум го користел, но мислам дека имаше таква опција.
Погледни на ит форумот, мислам дека има неколку што вадат пари.Ne drugar,ima luge niz forumot sto vadat pari od paypal. Fala ti sepak
Ima no vadat vo dolari,mi treba nekoj sto vadi vo evraПогледни на ит форумот, мислам дека има неколку што вадат пари.
Ima nekoj sto ke ti izvadi za 7%?Zdravo momci,mi treba nekoj sto prima i vadi pari na evra ednas mesecno na svojot paypal. Sumite se dvizaat od 2150 € ( minimalno) i 4300 € maksimalno. Davam provizija 7 % . Taa provizija e isklucitelno dovolna i nepromeneta.
Sakase 10/20 % da zemes? Ortak li si mi da go baras toj procent? 99 % od rabotata si ja vrsam jas.. 1 % e do toj sto sto gi prima i vadi..plus ako imas mozok da kalkuliras 7 % od minimalnata suma e 150 € a od maksimalnata e 300 € .. ti sakase da dobies 1000 € mesecno od nekogo sto mu pomagas da vadi pari? I da najdes 3 rAboti da rabotis 24 casa 1000 € nema da zarabotis na Balkan..a ti gi posakuvas da gi zarabotuvas sedejki,primajki,i vadejki procedura koja sto trae 10 minuti. Ajde ne zamaraj.Ima nekoj sto ke ti izvadi za 7%?
Ti ocigledno poima nemas sto zboruvas.Sakase 10/20 % da zemes? Ortak li si mi da go baras toj procent? 99 % od rabotata si ja vrsam jas.. 1 % e do toj sto sto gi prima i vadi..plus ako imas mozok da kalkuliras 7 % od minimalnata suma e 150 € a od maksimalnata e 300 € .. ti sakase da dobies 1000 € mesecno od nekogo sto mu pomagas da vadi pari? I da najdes 3 rAboti da rabotis 24 casa 1000 € nema da zarabotis na Balkan..a ti gi posakuvas da gi zarabotuvas sedejki,primajki,i vadejki procedura koja sto trae 10 minuti. Ajde ne zamaraj.
Ima nacin i da se izbegne danokot,nemas ti poim za toa. Stom ne znaes ne komentiraj. Ima luge na it forum sto zemaat 4 % provizija ama paypalot im e na usd..pa zatoa ne mi odgovara.Ti ocigledno poima nemas sto zboruvas.
Tie tvoi 7% ne gi pokrivaat ni danocnite troskovi, koja bi mi bila mene zarabotkata togas?
Ko vtoro, djabe tebe pravenje pari ako cekas drug da ti gi vadi, pa i za 7%.
Zz
Druze, so samoto toa sto trubis za usd ti go meram mozoceto. Za 7% i 100k da imas za vadenje nema da mi cue, ni mene ni nekoj ozbilno sto se bavi so biznisot. PozIma nacin i da se izbegne danokot,nemas ti poim za toa. Stom ne znaes ne komentiraj. Ima luge na it forum sto zemaat 4 % provizija ama paypalot im e na usd..pa zatoa ne mi odgovara.
Па направи конверзија од евра во долари и нека ти извадат за 4%.Ima nacin i da se izbegne danokot,nemas ti poim za toa. Stom ne znaes ne komentiraj. Ima luge na it forum sto zemaat 4 % provizija ama paypalot im e na usd..pa zatoa ne mi odgovara.
Ne,napravivme kalkulacii,bi izgubil povekeПа направи конверзија од евра во долари и нека ти извадат за 4%.
Со таква конверзија ќе имаш повеќе пари отколку да вадиш евра на 7%.
YdududZdravo momci,mi treba nekoj sto prima i vadi pari na evra ednas mesecno na svojot paypal. Sumite se dvizaat od 2150 € ( minimalno) i 4300 € maksimalno. Davam provizija 7 % . Taa provizija e isklucitelno dovolna i nepromeneta.