Помфрит?

• Креатор на темата Креатор на темата b0nus!
  • Време на започнување Време на започнување
Аууу тоа чудо колку јадам помфрит со највише кечап и мајонез..Моите само ми мрчат како само сум преживувала од компири:pipi:

Со вегета, кечап, мајонез и кари. Оооо, трчам накај нив сеа, мајка ми ми ги праи. Уф уф уф.
Штетно до немајкаде, ама превкусно.:pipi:

Кога јадам во сендвичара, јадам што помалку, а дома... ммм

Две недели јадам , можеби и компирчиња ми растат во стомакот!

го јадам како додаток на тост,сендвич скара а некогаш и само помфрит ја терам мама да ми прави и коа ќе му седнам....:vozbud:

Не ми требеше сеа темава да ја видам. :vozbud:
Ги јадам со кечап и орегано најмногу, ретко ставам и мајонез.
мммммммм :vozbud:

значи... викендов само имам 4 пати најмалку јадено помфрит... го обожавам со сирење или со кашкавал одозгора изрендан....

мисламд ека во живототов имам изедено цело полошко поле со компири

Денес сум изел порција помфрит што беше во количина како за 3ца. така да го обожавам,дефинитвно :)

значи... викендов само имам 4 пати најмалку јадено помфрит... го обожавам со сирење или со кашкавал одозгора изрендан....

мисламд ека во живототов имам изедено цело полошко поле со компири

И јас го јадам претерано со сирење и кашкавал.Шо дека е штетно, па се мерачам дур го јадам, ептен е убаво:pipi:

Помфрит имам многу ретко јадено, повеке јадев тостови.

mislam deka do sega vo zivotov imam izedeno edno 15-16 nivi kompiri hahaha:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: mnogu jadam pomfrit da mzoe i sekoj den, dorucek, recek i vecera bi jadela toa, so kecap i origano. mnogu e stetno ama pa ubavo e

Пржени компирчиња со лут кечап, томи мајонез и многу сол! :vozbud:

Мммммм во комбинација со мајонезо и сирење е...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom