Политички случувања во САД: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување

Дали санкциите на администрацијата на Џо Бајден, кон Русија, вродуваат со плод?

• Вкупно гласачи
    48
  • Гласањето е завршено на .
Се знае глобалниот виновник за сите гнасотии и неправди, не за џабе почнува зголемување на цензурата.Луѓето се повеќе си даваат слобода да зборат против нив мислам како никогаш досега.

Зошто досега беше на завидно ниво, Ванлок 100 пати ти го повтори истото, ти го нарече глуп, ИДС, ама Јамајка кога го кажа буквално истото, лајк.
Сега ќе се исклучам еве, ако е до мене што отишла во минус :coffee:
Го кажав истото а сепак проба пародија да направиш од мислењето. Му рекол зајакот на магарето ушле.

Го кажав истото а сепак проба пародија да направиш од мислењето. Му рекол зајакот на магарето ушле.
Сфаќаш дека сам го нарекуваш магаре во случајов?
И после јас сум криваo_O

Хаха, Трамп можеби ќе го викнел и Зеленски... Тогаш можеби Путин треба да го вике Медведев. :LOL:

Gx-02QvWwAA3qhd

Автоматски споено мислење:

JD Венс го моли Маск да се врати назад да ги поддржи пред мидтермс. Али не знам дали ќе го вратат. Му закачија бокс па идеше модар пред камери.

И во Конгрес почна да се таласа... И нормално на википедија одма епитети како „far right" и „conspiracy theorist“ :D

Толку изгледа со тарифиве, народот ја сфаќа цаката. Не плаќале кинезите :kafence:

Изгледа Трамп ќе направи MCGA :)

Кина има рекорден сурплус во последниве 12 месеци од 1.2 трилиони длари.

Плус Волстрит купува акции во Кина...

Investors pile into ‘cheap’ emerging market stocks, BofA survey shows​

Fund managers are overweight developing world equities by the largest margin in more than two years

Expectations for Chinese economic growth rose in August, the survey showed, and recent GDP data suggest that the world’s second-largest economy is shrugging off the impact of US President Donald Trump’s trade war.

Автоматски споено мислење:

Вистината полека си излегува на виделина.

Денеска излезе CPI т.е. инфлацијата и ќе брка изгледа пак некој од работа :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom