Политички случувања во САД: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување

Дали санкциите на администрацијата на Џо Бајден, кон Русија, вродуваат со плод?

• Вкупно гласачи
    48
  • Гласањето е завршено на .
Хмм. Или избришале комуњарите или е муслиманска пропаганда. Во ниедно сценарио на некој не му е покажано каде му е местото од некој очигледно посилен
Викаш не избришале комуњарите а? Колку си сигурен за тоа?

1753801773040.png

Муслиманска пропаганда дека евреите владеат со светот. Јас сум за да им се издаде јавно земјише на евреи во Тетово, Гостивар, Дебар и Струга.

Викаш не избришале комуњарите а? Колку си сигурен за тоа?

Прегледај го приврзокот 451882

Муслиманска пропаганда дека евреите владеат со светот. Јас сум за да им се издаде јавно земјише на евреи во Тетово, Гостивар, Дебар и Струга.

Имале они доволно земјиште. Прашај се зашто никој ни ги бранел ни ги криел.

Барем си кажа што те интересира. Работат на случајот Ронка, ете ќе го вадат транскриптот од судењето, очекувам се што има да биде извадено.

Во меѓувреме ќе продолжат со апсење на педофили.

не замајувате со педерасти од ш ешалон додека ги криете оние од елитата.

Имале они доволно земјиште. Прашај се зашто никој ни ги бранел ни ги криел.
Затоа што Бугарскиот фашистички окупатор ги собра и ги испорача во треблинка во рок од 3 недели. нацистите и нивните бугарски чисмолизачи намерно го направија тоа за да не може да се формираат протести, бегства и слични работи. Отвори малце историја, помалце со омразата врз евреите.
не замајувате со педерасти од ш ешалон додека ги криете оние од елитата.
Ронка, потсети ме под кој прецедател се отвори пак судењето на Епстин? И кој беше прецедател 2008ма-2016та кога ни збор не се зуцна за Епстин?

Ронка, потсети ме под кој прецедател се отвори пак судењето на Епстин? И кој беше прецедател 2008ма-2016та кога ни збор не се зуцна за Епстин?

Искрен да бидам тенџере не ти е рамно. :kafence: ваљда тоа е некоја америчка одлика да се верува во лагите и нон стоп да се оди против вистината.

Дали сега европјаниве ќе почнат да конзумираат телешко месо со хормони и пилешко месо третирано со хлор?

Некој е запознат со детали?
ни тоа, ни тоа

најдобра инклузивна храна која придонесува за диверзитеот и е против патријархатот, се инсектите

Искрен да бидам тенџере не ти е рамно. :kafence: ваљда тоа е некоја америчка одлика да се верува во лагите и нон стоп да се оди против вистината.
Оти не можиш да ги одговориш овие прости прашањата не ми е јасно. Еве ќе ти помогнам.

Под кој прецедател се отвори пак судењето на Епстин?
- Трамп, Јануари 2019та му наредува на DOJ да го отвори случајот со Епстин што беше затворен 2008ма.
Кој беше прецедател 2008ма-2016та кога ни збор не се зуцна за Епстин?
- Обама.

Оти не можиш да ги одговориш овие прости прашањата не ми е јасно. Еве ќе ти помогнам.

Под кој прецедател се отвори пак судењето на Епстин?
- Трамп, Јануари 2019та му наредува на DOJ да го отвори случајот со Епстин што беше затворен 2008ма.
Кој беше прецедател 2008ма-2016та кога ни збор не се зуцна за Епстин?
- Обама.

Тоа е исто ко ја да те прашам под кој претседател Епстин се "уби" и под кој претседател беше заташкан случајов? Само што моиве прашања имаат повеќе смисла од глупостиве твои.

Тоа е исто ко ја да те прашам под кој претседател Епстин се "уби" и под кој претседател беше заташкан случајов? Само што моиве прашања имаат повеќе смисла од глупостиве твои.
Тоа што А не се рече 8 години под Обама има смисла според тебе? Си се запрашал некогаш? Или ако не е Трамп вмешан, тебе не те интересира. Кој ги еба децата, тебе ти е битно Трамп да е вмешан.

Под кој прецедател Епстин почина во Рајкерс? Трамп, откако почна DOJ да го гони. Не би рекол заташкан, би рекој Блонди се глупира со ветување работи што не може да ги исполни.

Европјаниве свиткаа опаш али Индија, Кина, Јапан и Јужна Кореа не сакаат да дискутираат многу. Јапан и Јужна Кореа дури и прифатија 25% без да прифатат ГМО ориз, месо со хормони и слично.

Точно, плаќам поевтино сега. :)

сме збореле за тоа многу пати, сеа ти што си инат ко магаре е друго. Трговците попуштаат на цена колку можат, сето тоа екстра го плаќа крајниот купец. Не знам што не ти е јасно, сигурно Кина или некој трет не ги покрива твоите даноци. Тоа може нема да е толку евидентно, но долар ваму долар таму, се собираат, за некого помалце за некого повеќе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom