Политички случувања во САД: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување

Дали санкциите на администрацијата на Џо Бајден, кон Русија, вродуваат со плод?

• Вкупно гласачи
    48
  • Гласањето е завршено на .
Такер Карлсон бил добро расположен вчера за потпржување на политички актери.

Можеби затоа Доналд Трамп не бил присутен на настанот, иако бил меѓу поканетите. :pos:

овој Пенс ко увален агент им е у партијава. :icon_lol: Типот нема никаков републикански став како Трамп или Десантис.

Републиканците имаат став како Пенс, Трамп и Десантис се исклучоци повеќе одошто се правило... Уствари и не знам што став има Десантис за војната во Украина, нема да се зачудам да е поблизок до Пенс и демократите, отколку до Трамп.

Републиканците имаат став како Пенс, Трамп и Десантис се исклучоци повеќе одошто се правило... Уствари и не знам што став има Десантис за војната во Украина, нема да се зачудам да е поблизок до Пенс и демократите, отколку до Трамп.

никој републиканец веќе не ги сака тие неоконс. Им истече рокот у времето на Буш.

Мислиш наеднаш станаа свесни? Ма какви, туку само ги удира сиромаштија и проблеми со динду делот од популацијата. Пошто нема веќе толку пари за делење. Социјализам е супер, се додека не ти снемаат туѓи пари... Како што кажала Тачер. :)

Ги гледав сите.

Боже господе колку само немаат познавање на надворешна политика ликовиве. Звучат како рециклирана верзија на СНН. Посебно Рубио. Типот може само Флорида да ја води.

Gledav klipce, snimaat od kola i proagja niz Kiev, sve si e najnormalno lugje si setaat, drug del od klipceto isto taka proagja kola niz Los Anheles i na site strani bezdomnici i narkomani..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom