Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .
Прегледај го приврзокот 320190

Овој што ургираше за Северна, сега вика дека било понижување... А во колумната која нажалост ја прочитав пишува дека тие дечките што го фатија крстот во Вардар, биле националисти затоа што скандирале Никогаш Северна.

Шизофренија
Зошто давате значење на маженца. Маженце си е маженце, тој не знае како е да си маж па затоа секогаш кога ќе види маж му се причинуваат националисти, фашисти, албанофоби и не знам што.

Се сеќавате на времето на БРАНКО!?
Северната стока е способна само за уништување, ништо друго.
Македонски пошти -во загуба, ЕЛЕМ -во загуба, МЕПСО - во загуба, Тетекс -во стечај, Македонски Железници -во загуба, Градски паркинг -во загуба, Ливадиште -се продава итн. итн. итн. итн.

Зградата на Технометал ја ПРОДАДОА. На кого? На Албанци. Ајмо на здравје албанизација и од оваа страна на Вардар. Идеме појако!

Пет години оваа стока владее и имаме 0 инвестиции, 0 нови инфраструктурни проекти, 0 нови фабрики, 2 пати зголемена јавна администрација и 3 МИЛИЈАРДИ ЗАДОЛЖЕНИ
Тотален пустош!

Па да ги гласате,малце е.За народ со мозок на колибри доста е.

Она што може да се оправи во државата е да не ги гласаме СДС и ДПНЕ. Сега има за кого да се гласа. Не гледајте комшијата каде се запослил или што му дале двеве партии, гледајте ја иднината каква ќе биде ако продолжиме со овој терк на живеење. А животот е краток, богатството стекнато на таквите нема да го однесат на гробишта.

И што ако Груевски одмкна милијарди во странство кога нема да може никогаш повеќе да си купи кифла од пред судот во Скопје. Или пак ЗаеФ, што ако го продаде името и ќе се пресели во Бугарија зашо нема да му биде фино повеќе да се шета низ струмичките улици.

Она што го краси животот во една држава е јаката средна класа, која треба да биде пред се здрава, среќна со многу челет околу неа. Со приватно здравство нема здрава средна класа или пак среќна кога некој газда за поголем профит и недела ќе ги тера да работат.

Државата мора да си ги поврати здравството, рудите, транспортот, врските, војската, полицијата, водите шумите...
За да тоа се случи мораме ние како македонци да го урнеме сегашниов систем кој е погубен за нас како македонци. За ефтина пара и богатење на поединци страдаме сите. Нема патриот кој не го засега ова. Ете и Мицковски прво се поткопал со централи па после ни продава политика.

Се додека не постават слика у влада каде што е Заеф окачен и на негово место не се стави човекот со ќебапите се до тогаш ќе ја крадат Македонија.

Albanec premier za koga e planirano? I mozebi toj ke objavi togas rezultati od popisot? Doprva ke ima ponizuvanja ama na domasen teren. Najmal problem e Bugarija.

Albanec premier za koga e planirano? I mozebi toj ke objavi togas rezultati od popisot? Doprva ke ima ponizuvanja ama na domasen teren. Najmal problem e Bugarija.
Немаше попис. Барем мене и жена ми никој не не попиша.
Албанец може да биде премиер кога претседателот ќе има поголеми ингеренции од него.
Суштината дека сме модерни војводи е сосема точна.
Во денешно време на модерен начин со малихерите, скриени наместо во шума зад лажните ни профили и лаеме укажуваме али парата на предавниците отсекогаш била слатка.
Смрт фашизму , слобода народу!

Последно уредено:
Таман мислев дека нема шанси универзумот да изнедри поантипатична фаца од Никола Наумовски Никса, кога тоа...

1643011170986.png

Вакво цинично педерче што не пропушта да пие кафенце во Плеј, после ручече во Скопски Мерак, па пијачка во Кино Карпош за на крај да се растури ко сарма у тоа Мистик. Класично сдс-овче. Уште денес би му тестирал мочка и коса да видам дали вучел викендов.

Немаше попис. Барем мене и жена ми никој не не попиша.
Албанец може да биде премиер кога претседателот ќе има поголеми ингеренции од него.
Суштината дека сме модерни војводи е сосема точна.
Во денешно време на модерен начин со малихерите, скриени наместо во шума зад лажните ни профили и лаеме укажуваме али парата на предавниците отсекогаш била слатка.
Смрт фашизму , слобода народу!

Mnogu ne se popisani licno sto ne znaci deka nema da objavat rezultati. Ke pomine i toa, ne se sekiraj. A i Albanec premier ke ima, ne cuv nesto sprotivno na toa.

Mnogu ne se popisani licno sto ne znaci deka nema da objavat rezultati. Ke pomine i toa, ne se sekiraj. A i Albanec premier ke ima, ne cuv nesto sprotivno na toa.
Апасиев и жена му не се попишани, со нив заедно и целото членство на Левица.

Па да ги гласате,малце е.За народ со мозок на колибри доста е.
Ќе те корегирам. ПАК ДА ГИ ГЛАСААТ !!
Јас никогаш не сум ги гласал.

Дај бе немојте веќе вака со изјавите од типот ,,Јас не сум ги гласал" или пак она славното ,,пак да ги гласате"

Немој да мислите дека ако не сте ги гласале дека автоматски Вие сте ослободени од морална одговорност за тоа што се случува во Македонија.
Не дечки, не сте ослободени...сите заедно учестуваме во ова гомнарија која од ден на ден се упропастува поради погрешните интереси на сите поединци тука.

Не верувајте во сказните дека до политичарите е работата, сите сме криви за ова што се случува овие 30 години.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom