Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .
Ако сте излегле од вукојебината ќе разберете што збори слаткар.
Музичар е а не политичар, отсекогаш си збори без цензура и кур го боли некој што мисли.
(Од партија или од а1 вељо ќе го исфрли)

Музичар е а не политичар, отсекогаш си збори без цензура и кур го боли некој што мисли.
Сакам да пцујам и цензура не ми треба, ја сум само искрен и остај ме да си пејам.

Нема право да зборува како србин.

Брато живее во мк и си има право да кажува каква е состојбата. Може и си гласа на избори.
Како нема право ?
Албанците викаа дека името на државата е на сите па имале право, е сега се зборува за потекло и потекло на јазик, апсолутно нема право.

Да бе сигурно, десничари ќе дозволат менување на име, идентитет, историја..
Е не баба ми ќе дозволи, се гледа дека многу си вежбал.
Кој гласаше во собрание за промена на име?

Е не баба ми ќе дозволи, се гледа дека многу си вежбал.
Кој гласаше во собрание за промена на име?
Џабе го поставуваш прашањето, ти кажав јас, никогаш немало десница во Македонија, сега ти размисли понатаму зошто е тоа така.

За Ченто го прескокна тоа, стандардно за човек као тебе

Нема право да зборува како србин.
tipot e roden vo Makedonija i e so srpsko poteklo, pee na makedonski, plakja danoci povekje od 95% od naselenieto i indirektno ja pretstavuva Makedonija vo drzhavite vo koi shto nastapuva.

makedonskiot narod e narod so kompleksi, nema problem Albanci da mu se vicepremieri, teroristi koi pukale na makedonsko naselenie da mu ja vodat drzhavata, sekoj den da mu se serat, da ne mozat danoci ni struja da im naplatat, da mu veat znaminja na golema Albanija pred kukja, ama zatoa kurcenje na drugite malcinstva koi si ziveat uredno u drzavava i ne pravat nikakvi problemi i gi smetaat makedoncite za blizok narod, e neizbezno.

koga ne mozes da udris kaj so treba, ke udiras tamu kaj so ne treba, ke glumis patriot serejki gi tie sto te smetaat za prijatel, a ke se plasis od tie sto javno te mocaat.

tipot e roden vo Makedonija i e so srpsko poteklo, pee na makedonski, plakja danoci povekje od 95% od naselenieto i indirektno ja pretstavuva Makedonija vo drzhavite vo koi shto nastapuva.
И го промовираше референдумот за промена на името
Немој најважните работи да ги забораваш, може?
Отворено писмо ;)

makedonskiot narod e narod so kompleksi, nema problem Albanci da mu se vicepremieri, teroristi koi pukale na makedonsko naselenie da mu ja vodat drzhavata, sekoj den da mu se serat, da ne mozat danoci ni struja da im naplatat, da mu veat znaminja na golema Albanija pred kukja, ama zatoa kurcenje na drugite malcinstva koi si ziveat uredno u drzavava i ne pravat nikakvi problemi i gi smetaat makedoncite za blizok narod, e neizbezno.

koga ne mozes da udris kaj so treba, ke udiras tamu kaj so ne treba, ke glumis patriot serejki gi tie sto te smetaat za prijatel, a ke se plasis od tie sto javno te mocaat.
Кој не плука по албанците?
Можеби ти.

И го промовираше референдумот за промена на името
Немој најважните работи да ги забораваш, може?
Отворено писмо ;)
kolkav broj od tie sto go promoviraa referendumot za promena na imeto bea etnicki makedonci koi bea rodeni u drzavava?

Кој не плука по албанците?
Можеби ти.
samo plukanje i ostana na makedonceto, uste se plasite niz Cair da se proshetate.

kolkav broj od tie sto go promoviraa referendumot za promena na imeto bea etnicki makedonci koi bea rodeni u drzavava?
Зошто одма со вакви незначајни прашања другар?
Сакаш да ги именувам сите и да напишам по нешто за секој или?

Не си ми сфатлив што сакаш да постигнеш со тоа..
Исти курац се, за успех се ќе направат

Зошто ти тука со нас се замеруваш за да браниш некој што за една тезга ја подржа Македонија да биде Северна..?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom