Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Максим вети дека у првите 100 дена ќе предложи внесување на бугарите у устав.Infomax od site oruzja, tekstovi, podcast, pukaat protiv Makso, nebitno dali se plateni ili po necij nalog, nikako da sfatat deka i negativen marketing e u stvari marketing.
и крстен у ајдховен ., јак миксНемој така .
Учен у Скопје,идел у Љубљана и завршил кај некоја Бугарка у Софија .
Кобна вагина има можеби .
Шетано дете , сепак не е наша кривица . Бугарија му дала услови , ние не .и крстен у ајдховен ., јак микс![]()
Инфомакс .Infomax
Шетано дете , сепак не е наша кривица . Бугарија му дала услови , ние не .
Орда против народ не може да се води битка .
Автоматски споено мислење:
Инфомакс .
Се претвори ја во жолти страници како TMZ .
колку има ок работи,го собраа шлајмот и премногу собрано его кај Мечка .
Мечка води војна со ВМРО. Се здружил со Стевче, градоначалничката, фуркан, апасиев, палчо и останати. Решен да ги уништи вмро.
може линк од ова? не за друго, да им го препраќам на тие што се колнат во максимумотМаксим вети дека у првите 100 дена ќе предложи внесување на бугарите у устав.
Инфомакс реално го гали.
Треба да го расчеречи и да остане само на циганските гласови што ги плаќа.
Мицковски додека е на чело на ВМРО како лидер и јас во Џихад би отишол против него . Како лидер е безвреден и нема ништо добро со нас и кон својот народ .Решен да ги уништи вмро.
тука најголем виновник е Мицковски оти ја направи голтарка . На првото НЕ ја остави без подршка .градоначалничката
може линк од ова? не за друго, да им го препраќам на тие што се колнат во максимумот
Вејка на ветрот.