Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .
opozicionerski post e, koja e povrzanosta so Bugarija, kako uvide deka se plateni so bugarski pari, itn, te molam objasni.

znaci sekoj koj sto nema simpatii sprema Mickovski e bugarin i bugarski platenik.

mora ti i uste nekoi poedinci da ste del od opshtinskiot komitet Kajgana pri vsmrodpmne.
Не сум јас дпне, но поврзаност со бугарија ако не гледаш треба да си слеп.
И не само во опозицијата, јас имам проблем и со кадри во дпне, ги знаеме кој се тие.

Не сум јас дпне, но поврзаност со бугарија ако не гледаш треба да си слеп.
И не само во опозицијата, јас имам проблем и со кадри во дпне, ги знаеме кој се тие.
kade e povrzanosta, ne ja gledam.

Дали се согласуваш со францускиот предлог?
Ако одговорот е да, тогаш не поставувај глупи прашања.
Автоматски споено мислење:

opozicionerski post e, koja e povrzanosta so Bugarija, kako uvide deka se plateni so bugarski pari, itn, te molam objasni.

znaci sekoj koj sto nema simpatii sprema Mickovski e bugarin i bugarski platenik.

mora ti i uste nekoi poedinci da ste del od opshtinskiot komitet Kajgana pri vsmrodpmne.
Кажи еден во сдс што е за промена во протоколите на пример.
Па јас нема да кажам дека сите таму не се со бугарија.

Па не гледате оти сте слепи....Третират го Народот како Овца 35 години. Се е факти црно на бело.... Уште пред 6 години го има поддржано тој договорот со Бугарија и се третира како бугарска сестринска партија. Што е логично зошто таткото на модерното ВМРО е создадено од бугарот Љупчо Георгиевски и зошто го има името ВМРО со контиунитет од старата организација од Христо ТАТАРчев и Георги Гоце Делчев.

Дали се согласуваш со францускиот предлог?
Ако одговорот е да, тогаш не поставувај глупи прашања.
kakva e taa povrzanost, pokazi mi eden dokaz za toa deka se plateni so bugarski pari i slicno.

ne go izbegavaj ova, zatoa sto ke dokazes deka se rasfrlas so epiteti i zborovi bez da imas dokazi ili bilo kakvi fakti.

Па не гледате оти сте слепи. Се е факти црно на бело.... Уште пред 6 години го има поддржано тој договорот со Бугарија и се третира како бугарска сестринска партија. Што е логично зошто таткото на модерното ВМРО е создадено од бугарот Љупчо Георгиевски и зошто го има името ВМРО со контиунитет од старата организација од Христо ТАТАРчев и Гоце Делчев.

ne se gubi, ja prasav kako kritikuvanje na Mickovski, t.e opozicisko dejstvuvanje znaci deka si platen od Bugarija.

ja dobro znam sto e DPMNE i kakvi bugarasi se del od taa partija.

Па не гледате оти сте слепи....Третират го Народот како Офца 35 години. Се е факти црно на бело.... Уште пред 6 години го има поддржано тој договорот со Бугарија и се третира како бугарска сестринска партија. Што е логично зошто таткото на модерното ВМРО е создадено од бугарот Љупчо Георгиевски и зошто го има името ВМРО со контиунитет од старата организација од Христо ТАТАРчев и Гоце Делчев.

Поврзаноста сдс и герб е поврзаност Лазо и Бај Тошо, овој сончаниот полноглавец беше телохранител на ретардираниот Тошо.
Автоматски споено мислење:

kakva e taa povrzanost, pokazi mi eden dokaz za toa deka se plateni so bugarski pari i slicno.

ne go izbegavaj ova, zatoa sto ke dokazes deka se rasfrlas so epiteti i zborovi bez da imas dokazi ili bilo kakvi fakti.

ne se gubi, ja prasav kako kritikuvanje na Mickovski, t.e opozicisko dejstvuvanje znaci deka si platen od Bugarija.

Дечко нивниот Филип Петровски, Оливер Андонов не се симнати од поткастот Коридор 8, но и шлакнати од дпне како Златев.
Гледам и Златев еволуирал и сака туку така да ги стави во устав.

Дечко нивниот Филип Петровски, Оливер Андонов не се симнати од поткастот Коридор 8, но и шлакнати од дпне како Златев.
Гледам и Златев еволуирал и сака туку така да ги стави во устав.
tie se gosti, Mecka i Milos se domakjini.

uste ednas, pokazi mi dokaz, fakt, ili bilo shto so shto ke mi dokazes deka dvajcata se plateni so bugarski pari.

А па камо среќа да ме плате...Сите користат и јас нешто да искористам.... :pos:Плетен од бугарија со што? Зошто ти кажувам црно на бело со видео и нивна средба како се поддржуват и ТОА ДУРИ ПРЕД 6 ГОДИНИ? Ако така на видео се среќават како брат и сестра..демек сестринска партија.....Тогаш кој знае што се прават приватно...Сите се со бугарски фирми и бугарски пасоши а патриоти глумат од тоа дпмне...Бегај там....све у ПМ...35год маме се живо јебаа...

Исто така и тој Филип Петровски со Оливер Андоновски постојано се снимат на бугарскиот поткапст Коридор 8...Мислиш дека тоа е сличајност.... До вчера антички беа демек...Филозофии расправаа....Не се знае ни кој јаде ни кој пие...Како дува ветерот е само се...

tie se gosti, Mecka i Milos se domakjini.

uste ednas, pokazi mi dokaz, fakt, ili bilo shto so shto ke mi dokazes deka dvajcata se plateni so bugarski pari.
Живеј си во фантазија другар, и не само бугарски туку и дуи албански.
IMG_20260104_002726.jpg

А па камо среќа да ме плате...Сите користат и јас нешто да искористам.... :pos:Плетен од бугарија со што? Зошто ти кажувам црно на бело со видео и нивна средба како се поддржуват и ТОА ДУРИ ПРЕД 6 ГОДИНИ? Ако така на видео се среќават како брат и сестра..демек сестринска партија.....Тогаш кој знае што се прават приватно...Сите се со бугарски фирми и бугарски пасоши а патриоти глумат од тоа дпмне...Бегај там....све у ПМ...35год маме се живо јебаа...

Исто така и тој Филип Петровски со Оливер Андоновски постојано се снимат на бугарскиот поткапст Коридор 8...Мислиш дека тоа е сличајност.... До вчера антички беа демек...Филозофии расправаа....Не се знае ни кој јаде ни кој пие...Како дува ветерот е само се...
decko, skroz kontekstot na moabetot ne go sfakjas, ali u redu, procitaj uste ednas sto imam pisano i na sto se imas nadovrzano.

Живеј си во фантазија другар, и не само бугарски туку и дуи албански.
u redu brmbrm, sfativme deka se rasfrlash so epiteti, dokaz deka ekipata od infomax se bugarski platenici seushte nemash, nitu pak nekoj argument koj bi ti idel vo korist.

sega DUI gi finansiralo, pred malku Bugarija gi finansirala i taka, sledno ke ispadne deka Janko Bacev gi finansira.

decko, skroz kontekstot na moabetot ne go sfakjas, ali u redu, procitaj uste ednas sto imam pisano i na sto se imas nadovrzano.

u redu brmbrm, sfativme deka se rasfrlash so epiteti, dokaz deka ekipata od infomax se bugarski platenici seushte nemash, nitu pak nekoj argument koj bi ti idel vo korist.

sega DUI gi finansiralo, pred malku Bugarija gi finansirala i taka, sledno ke ispadne deka Janko Bacev gi finansira.
Политиката на Бугарија е јасна, има подршка за сега од ЕУ, дпне поради тоа бара подршка од Америка од што Бугарија се плаши и евентуална промена на мислење во ЕУ, улогата на Бугарија сега е подршка за опозицијата кај нас и фарбање на про Американската влада овде во Про Српска и Про Руска, не би се зачудил за Бугарите да си ги постигнат целите да ги искористат и Албанците, кои веќе еднаш им завршија работа со Заев и Османи.

Политиката на Бугарија е јасна, има подршка за сега од ЕУ, дпне поради тоа бара подршка од Америка од што Бугарија се плаши и евентуална промена на мислење во ЕУ, улогата на Бугарија сега е подршка за опозицијата кај нас и фарбање на про Американската влада овде во Про Српска и Про Руска, не би се зачудил за Бугарите да си ги постигнат целите да ги искористат и Албанците, кои веќе еднаш им завршија работа со Заев и Османи.
i kako se infomax bugarski platenici, i kako slikata objavena od Milos istoto go pokazuva?

Оди во наративот на бугарската пропаганда, фарбање на Мицко во некоја марионета на Кремљ и Српски свет.
kako kritikuvanje na vlasta i na premierot aplikant za bugarski pasos koj denes drzi status kvo na otpocnuvanjeto na pregovorite e odenje po narativot na bugarskata propaganda.

dvajcata najvlijatelni lugje vo DPMNE ti se aplikant za bugarski pasos i lik so firmi vo Bugarija so multimilionerski sumlivi prihodi.

kako kritikuvanjeto na ovie lugje e probugarsko dejstvuvanje.

inace, uste ne mi objasni kako se platenici, nitu mi dokaza.

I ovoj preska go vidov, bara podraska od amerika..Protiv bugarizacijata i srbinizacijata...Ama ovoj e vrti-kapa..ne mi e za veruvanje sto pisuva i dali e seriozen.... Pisuva deka navodno makedoncite egejci od egejot sto ostanale tamu se bile po srekni od nas zosto ne se bugarizirale?
Izgleda saka da kaze deka ne se bile pod bugarska egzarhija. Ili takvo nesto.

Software nov navodno trebalo... Pisuva ili makedonci ili juzno-slovenki. e sega kako e toa mozno so ogled na ovie 35god i kakov e narodot podelen. koj znae.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom