Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .
крмката само пушта димни бомби, го праи народот Малоумен...
Народот е малоумен што им верува на предавничките гомна од ВМРО и покрај тоа што ги голтнаа бројките за население кои им беа на послужавник принесени.

Како се нарекува државата во која министерица за одбрана (!) која доаѓа од мнозинскиот дел од народот го моли локалниот политичар кој доаѓа од малцинскиот дел (!), за милост?...

@SharpShooter, ајде развали некој „странцизам„ за името од таа држава...

Последно уредено:
Јас мислам Србите се криви и нивните тајни служби, влијаеле на големиот доајен во бизнисот Дестани да реагира несоодветно со менување на радио брановите во просторот што придонело да има зголемено чувство на нервоза и избувливост.

здраво и чао

Јас мислам Србите се криви и нивните тајни служби, влијаеле на големиот доајен во бизнисот Дестани да реагира несоодветно со менување на радио брановите во просторот што придонело да има зголемено чувство на нервоза и избувливост.
може имало чувство на определување
..........................................................

btw, како уставните измени?

Сега се до фазата: - ете, така ви треба кога на тие им дававте пари. а не на нас.

Последно уредено:
Како така нашите прозападно-урбани новинарчиња и експерти ја напаѓаат Госпоѓата Агелар? Што е ова одеднаш што се крева Урбанистичко Востание против нашите најголеми стратешки пријатели?
Јас сум просто вознемирен од последниве напади над Премиерката Агелар, ќе ве молам придонесете ми една блага вода да се смирам...

Како така нашите прозападно-урбани новинарчиња и експерти ја напаѓаат Госпоѓата Агелар? Што е ова одеднаш што се крева Урбанистичко Востание против нашите најголеми стратешки пријатели?
Јас сум просто вознемирен од последниве напади над Премиерката Агелар, ќе ве молам придонесете ми една блага вода да се смирам...

Убаво си пишува. Не крие дека е незадоволна од тоа каде и кај кои невладини се давани парите за пропаганда и дава до знаење дека она би ги сработела задачите поефикасно.

Нема тука филозофија голема. Со комуњарите човек си е секогаш на чисто, за 100 евра родена мајка би нападнале, камо ли некоја треторазредна писарка, што ја назначиле тука американците да биде дворски шут.

Само гасни комори за вас и да умирате во маки..
Не човек, Македонците не се малодушен народ.

Немој со вакви емотивни испади, затоа што северџаните и шарените ова го чекаат, да кажат како "патриотите се немиени, затуцани, полни со омраза, заостанати...".

Последно уредено од модератор:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom