Полициска небрежност

• Креатор на темата Креатор на темата Kacar
  • Време на започнување Време на започнување
Не ме прај малоумен. Како ќе познаеш кој е што ако не носи нешто препознатливо? Никаде не реков дека додека бев на пешачки знаел! Баш вешто ги испревртуваш зборовите, баш вешто како албанец дипломат богами.
Ехее кај ја отера и ти работата.
Поентата беше дека кога те застанал не те викнал муабет да си правите туку да те пиши, но битното е дека уште пред да знае што националност си тој веќе одредил дека ќе те пиши, а не потоа. Ти тука прикажа дека те пишал на национална база, што како што испаѓа врска нема муабетот.

nikoj ne te kaznuva dodeka ne se vidi od koi si ...toj ke te sopre ako si od negovite od uckite ke te pushti ,ako si ods drugite ke ti opne kazna ...shto ne e jasno ?
i vo gradski avtobus go pravat istoto ,ako e ucka mu vika odi vadi karta ,ako e makedonac mu pishue kazna i toa tri iljadi denari ......

Ехее кај ја отера и ти работата.
Поентата беше дека кога те застанал не те викнал муабет да си правите туку да те пиши, но битното е дека уште пред да знае што националност си тој веќе одредил дека ќе те пиши, а не потоа. Ти тука прикажа дека те пишал на национална база, што како што испаѓа врска нема муабетот.
Шо, демек да му дадев лична карта и да бев албанец ќе ме глобеше ? Ма дај те молам ..... прекинувам конверзацијава, ова е чиста небулоза !

• Ми се допаѓа
Reactions: osa
Сега незнам дали јас нејасно прашувам или што е работата.
Небитно е зошто те казнил, друго те прашувам јас.
Ајде вака да пробаме.
Како се препознавте кој е кој пред да зборните воопшто. Значи ти си на пешачки или кај и да си бил, тој е на 10 метри од тебе или на колку метри и да бил. Ти во тој момент знаеше што е тој по националност, и дали тој ти дури беше на пешачки знаеше што си ти по националност. Тоа те прашувам и стварно незнам како попросто да те прашам за да ме сфатиш што те прашувам.

Браво, @мкд владе, воодушевен сум од твојата интелигенција! Како препознал полицаецот дека млад човек е Македонец и студент кој поминувал раскрсница кај студентскиот комплекс со неколку факултети кадешто претежно учат Македонци? И уште една битна работа, се движел сам.

Како би препознал млад човек дека е Албанец и студент ако го видиш дека поминува на пешачки премин кај Универзитетот во Мала Речица? За тоа се потребни натприродни способности, нели?

Последно уредено:
Шо, демек да му дадев лична карта и да бев албанец ќе ме глобеше ? Ма дај те молам ..... прекинувам конверзацијава, ова е чиста небулоза !
Ок младо си, збунето, не ти се јасни многу работи во животот. Најверојатно ова ти е и прв контакт со униформирано лице и прва казна. Земи урамија казната, првата секогаш се памти:)
Инаку јаката казна, те пуштиле на предавање. Можам само да го замислам моментот кога ке добиеш вистинска казна. Па тоа грчка трагедија ке биди:place:[DOUBLEPOST=1416744542][/DOUBLEPOST]
Браво, @мкд владе, воодушевен сум од твојата интелигенција! Како препознал полицаецот дека млад човек е Македонец и студент кој поминувал раскрсница кај студентскиот комплекс со неколку факултети кадешто претежно учат Македонци?

Како би препознал млад човек дека е Албанец и студент ако го видиш дека поминува на пешачки премин кај Универзитетот во Мала Речица? За тоа се потребни натприродни способности, нели?
Јас пак ич не сум воодушевен од твојата. Дури и ме плаши вака кога ке сретнам човек со натрприродни способности како твоите. Човек на кој доволно му е во град со 600.000 жители да одреди националност само по видување како ја преминува улицата. Вака паѓам во искушение да те прашам дали можеш да одредиш какви чорапи носам само по тоа како пишувам на тастататурата. Ако тоа погодиш ке те барам спортска да пишиме заедно. Ќе го слушаме водителот како го најавува натпреварот и по тоа ке одредиш краен точен реузлтат. Ако биди да биди, да не ти пропаѓа талентот залудно. Дури и тука ке постираме, за да и колегите форумџии се офајдат.

Последно уредено:
Јас пак ич не сум воодушевен од твојата. Дури и ме плаши вака кога ке сретнам човек со натрприродни способности како твоите. Човек на кој доволно му е во град со 600.000 жители да одреди националност само по видување како ја преминува улицата. Вака паѓам во искушение да те прашам дали можеш да одредиш какви чорапи носам само по тоа како пишувам на тастататурата. Ако тоа погодиш ке те барам спортска да пишиме заедно. Ќе го слушаме водителот како го најавува натпреварот и по тоа ке одредиш краен точен реузлтат. Ако биди да биди, да не ти пропаѓа талентот залудно. Дури и тука ке постираме, за да и колегите форумџии се офајдат.

Така е @мкд владе, ти симнувам капа.

Доколку видам пет млади луѓе заедно да поминуваат улица и ако едниот од нив носи кече, сигурно тоа не се Албанци туку Масаи.

Доколку видам пет млади луѓе заедно да поминуваат улица и ако едниот од нив носи брада и три-четврт панталони, сигурно тоа не се Албанци туку Бушмани.

Доколку видам пет млади луѓе заедно да поминуваат улица и едниот носи дрес на Лорик Цана, сигурно тоа не се Албанци туку Ескими.

Доколку видам пет млади луѓе заедно да поминуват улица и еден носи ланче со привезок двоглав орел, сигурно тоа не се Албанци туку Команчи.

Доколку видам пет млади луѓе заедно да поминуват улица и еден носи блуза на која има натписи на албански или нацртан двоглав орел, сигурно тоа не се Албанци туку Кинези.

Доколку видам пет млади луѓе заедно да поминуваат улица и едната од нив носи шамија и мантил, сигурно тоа не се Албанци туку Мексиканци.

Доколку видам пет млади луѓе заедно да поминуваат улица и едната од нив носи бурка, сигурно тоа не се Албанци туку Швеѓани.

Последно уредено:
Така е @мкд владе, ти симнувам капа.

Доколку видам пет млади луѓе заедно да поминуваат улица и ако едниот од нив носи кече, сигурно тоа не се Албанци туку Масаи.

Доколку видам пет млади луѓе заедно да поминуваат улица и ако едниот од нив носи брада и три-четврт панталони, сигурно тоа не се Албанци туку Бушмани.

Доколку видам пет млади луѓе заедно да поминуваат улица и едниот носи дрес на Лорик Цана, сигурно тоа не се Албанци туку Ескими.

Доколку видам пет млади луѓе заедно да поминуват улица и еден носи ланче со привезок двоглав орел, сигурно тоа не се Албанци туку Команчи.

Доколку видам пет млади луѓе заедно да поминуват улица и еден носи блуза на која има натписи на албански или нацртан двоглав орел, сигурно тоа не се Албанци туку Кинези.

Доколку видам пет млади луѓе заедно да поминуваат улица и едната од нив носи шамија и мантил, сигурно тоа не се Албанци туку Мексиканци.

Доколку видам пет млади луѓе заедно да поминуваат улица и едната од нив носи бурка, сигурно тоа не се Албанци туку Швеѓани.
Просто ме зачудува како интернетот уште држи, како серверот уште не паднал од глупостите што ги имаш пишано.
Туку да те прашам а наместо Албанци можи по некоја случајност да биле Турци или Босанци или пак Македонци муслимани?
Ете за овие пет болдираните конкретно ме интересира.
А и според тебе ова батчето мора да е Албанец.
1621719_10203376893737201_7985598927162257661_n.jpg

Или дека не се пет души наеднаш во мисла ке се ставиш, само во множина можиш точно да одредиш или на раскрсница евентуално.
Дај бе стварно скриј се некаде не се резили. Ете и јас ке прекинам да ти реплицирам чисто онака колку да не се дозакопаш. Утре другиден треба иднина да градиш на форумот, а вакви глупости тешко дека ке ти поможат во кариерата.

Просто ме зачудува како интернетот уште држи, како серверот уште не паднал од глупостите што ги имаш пишано.
Туку да те прашам а наместо Албанци можи по некоја случајност да биле Турци или Босанци или пак Македонци муслимани?

Toчно! Сите овие што ги наброја припаѓаат на религијата на која припаѓа најголемиот број на Албанци. Мислиш дека албански полицаец ним не би им прогледал низ прсти и би ги казнил? Наивен си и самиот не знаеш колку.

А и според тебе ова батчето мора да е Албанец.
1621719_10203376893737201_7985598927162257661_n.jpg

Или дека не се пет души наеднаш во мисла ке се ставиш, само во множина можиш точно да одредиш или на раскрсница евентуално.

Море гл*п, кај се видело Албанец во маица со двоглав албански орел да се шета сам на плоштад во Скопје!?

Дај бе стварно скриј се некаде не се резили. Ете и јас ке прекинам да ти реплицирам чисто онака колку да не се дозакопаш. Утре другиден треба иднина да градиш на форумот, а вакви глупости тешко дека ке ти поможат во кариерата.

Ич не мора да ми реплицираш. Ваквите одговори можеби палат во твојот штаб и за нив добиваш лижавче, но не кај мене, а и на целиов форум.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom