Покер

• Креатор на темата Креатор на темата Montes
  • Време на започнување Време на започнување
Незнам зошто но страницата ме препознава како американец.... моментално на сите американци и е забрането да играат поради некој си проблеми со законот...
е сеа зошто софтверот и мене ме регестира како американец тоа незнам.. и пуштив тикет па беќи ќе оправат работата

Незнам зошто но страницата ме препознава како американец.... моментално на сите американци и е забрането да играат поради некој си проблеми со законот...
е сеа зошто софтверот и мене ме регестира како американец тоа незнам.. и пуштив тикет па беќи ќе оправат работата
Може да е некоја грешка од нивна страна. Пиши што ке ти одговорат.

На мене ми стигна порака од покер стратеги за ID check..еве сега и ја испратив личната картта предниот дел па ке видиме што ке биде :D

На мене ми стигна порака од покер стратеги за ID check..еве сега и ја испратив личната картта предниот дел па ке видиме што ке биде :D
Ако те одбијат пробај и двете страни скенирај ги или сликај али да се чита, и прати оти мислам дека им треба и доказ за адреса, не само за дата на раѓање. Во секој случај извести не :)

Ме одбија. ги испратив двете страни и се е во ред...парите почнале да се пракат ке стигнале за 48 часа најмногу, до сега поминаа 16-17 часа нема ништо..кога ке стигнат ке ве известам поздрав

Мене пак прво ме прифатија со мојата лична карта, ми пуштија 50$, ама ги изгубив. :) Потоа направив друг акаунт им ја пуштив од брат ми и не ми прифатија, зошто абер немам. :toe: Ај да видам сека од татко ми да им пуштам, можеби ќе прифатет. :icon_lol:

Денеска поминував низ трговски и видов плакат за македонски фрирол турнир со награден фонд од 100.000 денари. Се игра на маси, не онлајн а пријавувањето беше некаде во Ново лисиче, Васил Змејковски 2 или така нешто. На позадина на плакатот стоеше Full Tilt знакот. Не знам колку е точно ова, не ме сфаќајте сериозно( не видов датум на плакатот) но ако некој знае нешто подетално за ова нека каже. Плакатот го видов кај Спортлаф кладилницата на столбовите на преминот.

го видов и јас плакатот. 100000 денари награден фонд , под покровителство на Дејан Димов , човекот што лапна 300000 евра на fulltilt head-to-head турнирот ( ги победи ледерер и фергусон , загуби од антониус за милион евра ) . супер потег од негова страна . пријавување беше мислам до 29 мај , а на 1ви јуни старт на турнирот. кој нема сесија нека оди :).

Мене пак прво ме прифатија со мојата лична карта, ми пуштија 50$, ама ги изгубив. :) Потоа направив друг акаунт им ја пуштив од брат ми и не ми прифатија, зошто абер немам. :toe: Ај да видам сека од татко ми да им пуштам, можеби ќе прифатет. :icon_lol:

Не смееш да имаш повеќе од еден акаунт од иста IP адреса. Мислам дека е така, оти пишува само еден компјутер од household.

го видов и јас плакатот. 100000 денари награден фонд , под покровителство на Дејан Димов , човекот што лапна 300000 евра на fulltilt head-to-head турнирот ( ги победи ледерер и фергусон , загуби од антониус за милион евра ) . супер потег од негова страна . пријавување беше мислам до 29 мај , а на 1ви јуни старт на турнирот. кој нема сесија нека оди :).

Поминав вчера и го немаше плакатот. Има нешто на нет подетални информации?

Нешто повеќе инфо за турниров ,за зачленување што треба ?

Парите ми стигнаа на Вилиам Хилл покер, уште еднач благодарност до Macedonian85 кој ми помогна во се :vozbud: :helou:

Парите ми стигнаа на Вилиам Хилл покер, уште еднач благодарност до Macedonian85 кој ми помогна во се :vozbud: :helou:
Нема проблем другар, со среќа парите да ги множиш, и од време на време пиши на форумов како ти оди.
Сите останати што сакаат да се регистрираат нека ми пишаат ако имаат потреба од помош со квизот, со задоволство го решаваме.

www.igrajpoker.blogspot.com
Тука имате инфо за Покерстратеџи бонусот од 50 долари на македонски. Бонусот стига 100 % проверено преку 10 пати. Ако има некој прашања нека пиша.

Премногу фала за ова ! Вчера го одговорив квизот а денес ми стигна бонусот ! Сега почнувам да играм ! Играм на Full Tilt Poker !

Премногу фала за ова ! Вчера го одговорив квизот а денес ми стигна бонусот ! Сега почнувам да играм ! Играм на Full Tilt Poker !
Баш ми е мило, особено што си успеал сам да го минеш квизот, тоа значи дека го разбираш покерот.
Со среќа и остави инфо после некое време за тоа како ти иде.
Поздрав

Баш ми е мило, особено што си успеал сам да го минеш квизот, тоа значи дека го разбираш покерот.
Со среќа и остави инфо после некое време за тоа како ти иде.
Поздрав

Покерот го разбирам многу одамна кај мене во друштво одбиваа да играат ама успеав да ги заразам пред неколку години !

До сега покер играв само со другари на ситни пари и на Free Roll турнириве од Pokerstars PartyPoker и сл.

Сега за првпат навистина ќе си ја пробам среќата !

Покерот го разбирам многу одамна кај мене во друштво одбиваа да играат ама успеав да ги заразам пред неколку години !

До сега покер играв само со другари на ситни пари и на Free Roll турнириве од Pokerstars PartyPoker и сл.

Сега за првпат навистина ќе си ја пробам среќата !
Ако имаш другари што сакаат да си ја пробаат среќата, слободно дај им линк од блогот... за проблеми со квизот помагаме во секое време.
А FreeRoll турнирите се само мака мачење, ова е вистинскиот филинг, особено кога ке ти тргне на почеток.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom