Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Го дознав, сепак фала.Знам дека има еднаш во 00:00 само ќе треба да се регистрираш одма ко ќе го објават во 22 30 оти брзо се полни и не треба да имаш напраено депозит за да играш.
Дечки пред некој ден направив блог преку кој тие што сакате да играте Real Money покер а не ви се вложуваат пари, можете да добиете 50 долари на покер сметка на некоја од најпознатите покер страни како што се Full Tilt, William Hill, Bet365, Unibet, Pokerstars, Partpoker и многу други. Ме интересира дали некој е заинтересиран за ова и ако е нека каже ќе го пуштам во етер
Правиме муабет за 50$ без да депозираш и можеш да си ги играш на кеш маси, се исто како да си ги ставил преку кредитна картичка или банка.
Дечки пред некој ден направив блог преку кој тие што сакате да играте Real Money покер а не ви се вложуваат пари, можете да добиете 50 долари на покер сметка на некоја од најпознатите покер страни како што се Full Tilt, William Hill, Bet365, Unibet, Pokerstars, Partpoker и многу други. Ме интересира дали некој е заинтересиран за ова и ако е нека каже ќе го пуштам во етер
Правиме муабет за 50$ без да депозираш и можеш да си ги играш на кеш маси, се исто како да си ги ставил преку кредитна картичка или банка.
sekoj treba da znea za sto e stvoren .I za pokeras treba da se ima telent
ima eden filme se vika pokerasi izgledajte go .
Така е...инаку освен талент треба да се има и стрпление,и добар план кој ке се реализира со месеци... за тие што немат стрпление им препорачувам да не ја играат оваа игра само ке одат во минус
sekoj treba da znea za sto e stvoren .I za pokeras treba da se ima telent
ima eden filme se vika pokerasi izgledajte go .
ти сигрно си покерш ,одговорот ти е на место
п.с каде играш покер може се знаеме .
За покер не требе талент требе мозок....
Иначе дајте некоја страна каде може да се регистрирам се тоа безплатно и каде што можам да играм некој салам покер онака без пари![]()
Речиси на сите ама главно играв фрирол, покерот го знам многу добро ама не ми се јасни баш тие работи како одат преку банки, депозити....а онака во живо со друштво често играв ама нема некој голем ќар....ти каде играш на кои сајтови...или па во живо пукаш само??
Речиси на сите ама главно играв фрирол, покерот го знам многу добро ама не ми се јасни баш тие работи како одат преку банки, депозити....а онака во живо со друштво често играв ама нема некој голем ќар....ти каде играш на кои сајтови...или па во живо пукаш само??