Покер на Фејсбук

• Креатор на темата Креатор на темата cige
  • Време на започнување Време на започнување
продавам чипови за фејсбук покер, кој е заинтересиран нека пише ПП , Поздрав !

Играв, играв, играв, се заразив ко ментална некоја, играв, играв, играв, ооо тие непроспани ноќи....

... и ми се здосади. Толку беше од мојата покерска кариера. :icon_lol:

Бидејќи ова ти здосадило следна фаза е покер на соблакање. :pipi:

Порано играв почесто (ми одеше, и на другарите им префрлав чипови), сега многу ретко, зашто не ми оди многу а и имам малку чипови.

na poker skapuvam..... 24/7 momentalno na facebook imam 84 miloni....... najmnogu imam imano 2biliona od koj 500mil prodadov .....sega imam pocnato i so pari stavas na tvoj acount kolku pari sakas i si igras potoa kolku pari pravis .... moze da si gi podignes koga sakas od kladilnica......mn e jako...

--- надополнето ---

Што да кажеме за ракава освен БРАВО !
Ај и мене еднаш вака да ми се посреќи кога ќе играм на 10м маса ако кренам пак :) и сите да ме следат да даде господ :)

п.с има некој што ќе донира за црвен крст чипови ?
ajde jas ke ti dam nekoj 100k ;)

--- надополнето ---

auuu...ova e prava zaraza...vi prepora4uvam i4 da ne probuvate poso nema da mozete da stanete mosle...heheh...se salam...ina4e mn e interesno...od 45000 za 45 minuti padnav na 0
nogu sim jak neli :D :D

a ako saka nekoj da mi dade malku barem kolku za zivot da imam...ke mu gi vratam...na zaem...tie sto imaat milioni...

a ako saka nekoj da mi dade malku barem kolku za zivot da imam...ke mu gi vratam...na zaem...tie sto imaat milioni...

kako ti e fb ke te adnam ke ti pratam :)...

играв едно време интересно беше 24/7 играв и највеќе шо направив беше 50м ама ги изгубив на една рака со кецови и неам пипнато од тогаш!

igrav me haknaa radi 8M (a najmnogu sto imav bese 130M)sega si napraviv nov profil sega sum na 35 livel imam 6M i najinteresno mi e koga ke dojde nekoj na masa 70livel i me blefira jas mu zimam a na drugar mu pise:ma ovaa ima sreka vidi ja jadnava tek e 35livel jas koga bev toa (demek u fazon enus pocnuvam) a da si znae kolku noki neprospieni imam ke mu stane jasno se...

Случајно кај еден другар најдов 10к и играв и направив 40к. Отидов на 2к/4к маса и таму земав околу 400к. После отидов на 400к маса и направив околу 3м и знаете, ги изгубив :pipi:

Играм од време на време, добро е за тепање на време :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom