Погоди ја расата

• Креатор на темата Креатор на темата Lu
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки мислам дека сте грешка за кучето на сликата на Nymphadora.
Сепак личи повеќе на Лабрадор Ретривер ( малце покрупен и попуничок ), одколку на мастиф.
Не е прјателе,гуглав,не е лабрадор :) :)
А и она го потврди тоа :)

Дечки мислам дека сте грешка за кучето на сликата на Nymphadora.
Сепак личи повеќе на Лабрадор Ретривер ( малце покрупен и попуничок ), одколку на мастиф.
не се грешка :) далеку е тоа од лабрадор.. убаво погледни го и ќе ти стане јасно :)

не се грешка :) далеку е тоа од лабрадор.. убаво погледни го и ќе ти стане јасно :)

Не сум некој голем опзнавач, ама сепак мислам дека сте грешка.:)
Истото куче, исти уши, шари, опаш, само подебелко.

YellowLabradorLooking_new.jpg

Не сум некој голем опзнавач, ама сепак мислам дека сте грешка.:)
Истото куче, исти уши, шари, опаш, само подебелко.

YellowLabradorLooking_new.jpg

чим не ни веруваш на збор.. еве ти линк.. увери се
https://www.google.com/search?hl=en&sugexp=cqn&cp=11&gs_id=16&xhr=t&q=spanish mastiff&tok=OxaWQFZAym41HigEp8uZ4A&gs_sm=&gs_upl=&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&biw=1024&bih=653&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=1cLkTuKRHs30-gaC5oS8BQ

прво помал е лабрадорот.. опашот погледни како го држи.. помала маса има а и нема таква гуша.. дури и у муцката се различни

чим не ни веруваш на збор.. еве ти линк.. увери се
https://www.google.com/search?hl=en&sugexp=cqn&cp=11&gs_id=16&xhr=t&q=spanish mastiff&tok=OxaWQFZAym41HigEp8uZ4A&gs_sm=&gs_upl=&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&biw=1024&bih=653&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=1cLkTuKRHs30-gaC5oS8BQ

прво помал е лабрадорот.. опашот погледни како го држи.. помала маса има а и нема таква гуша.. дури и у муцката се различни

Хммм, стварно. Сепак од сликата ставена, неможе да се добие реална слика да пропорциите на песот. :)
Продолжете ...

Баш ме интересира дали ќе ја погодите расава. :)
Lagotto_Romagnolo.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom