Погоди го филмот!?

• Креатор на темата Креатор на темата џимеј
  • Време на започнување Време на започнување
Хехехе значи мој ред е сега, хммм.. ајде вака приказна за момче кое запознава девојка , се заљубува во неа.. но сепак не е љубовна приказна :pipi:
Прво ќе ти речев Wall-E, пошо.. океј, во тој анимиран филм имат појке љубов него 90 проценти од "љубовниве" филмој.
Ама не е тој.

Пошо ти си Pokvarenaaa, филмот на кој мислиш е 500 days of Summer.
Ако не е тој, kill me:)

Океј, еве нешто малку потешко, ама кој го гледал одма ќе се сети (а ретко кој го гледал:)).

Млад Ирец се заљубува во неговата роднина, но откако таа ќе биде побарана од друг, мора да го предизвика на двобој во кој младичот го убива на другиот. Одма потоа тој бега од местото и се вклучува во британската армија. Откако ќе дезертира, тој се вклучува во пруската армија.
Го раскажав 1/3 од филмов али за да е малку полесно.

Океј, еве нешто малку потешко, ама кој го гледал одма ќе се сети (а ретко кој го гледал:)).

Млад Ирец се заљубува во неговата роднина, но откако таа ќе биде побарана од друг, мора да го предизвика на двобој во кој младичот го убива на другиот. Одма потоа тој бега од местото и се вклучува во британската армија. Откако ќе дезертира, тој се вклучува во пруската армија.
Го раскажав 1/3 од филмов али за да е малку полесно.

Barry Lyndon

?

Ајде погодетего- Дејството се случува во Лондон ,главна тематика е ликот Џимеј(која коинциденција :) ) кој не задоволен од својата работа,од своите родители,пасија му е возењето со веспи(мото-скутери) ...Во филмот се опишуваат младите (една генерација ) во општеството за време на популарноста на една рок група...

Talkin' 'bout my ...

Народе се извинувам што вака упаѓам, али ми треба помош...

Не успеав да најдам ТЕМА каде можи да пишиш кратка рецензија за филмо па да ти кажи некој кој е тој филм, па еве овде пишувам...

Откако че кажите кој е филмов можи да продолжите со рецензијата на Zeegerman.

Сега ајде помагајте...

Двајцава главни ликови поминуваат една ноќ заедно и
по 5-6 години пак се среќава во Европа мислам негде,
се ми се чини дека во Италија беше.
И цел ден заедно го поминуваат и си раскажуваат како поминале и што му се случило во изминативе 5 години
А мажов станал познат писател.
А вечерта ко биле заедно требало да се чекаат на аеродром али едниов непошол оти му умрела бабаму :)

ВЕ МОЛАМ КАЖЕТЕ КОЈ Е ФИЛМОВ. Никако да ми текни на насловот... А доста интересен беше.

Народе се извинувам што вака упаѓам, али ми треба помош...

Не успеав да најдам ТЕМА каде можи да пишиш кратка рецензија за филмо па да ти кажи некој кој е тој филм, па еве овде пишувам...

Откако че кажите кој е филмов можи да продолжите со рецензијата на Zeegerman.

Сега ајде помагајте...

Двајцава главни ликови поминуваат една ноќ заедно и
по 5-6 години пак се среќава во Европа мислам негде,
се ми се чини дека во Италија беше.
И цел ден заедно го поминуваат и си раскажуваат како поминале и што му се случило во изминативе 5 години
А мажов станал познат писател.
А вечерта ко биле заедно требало да се чекаат на аеродром али едниов непошол оти му умрела бабаму :)

ВЕ МОЛАМ КАЖЕТЕ КОЈ Е ФИЛМОВ. Никако да ми текни на насловот... А доста интересен беше.

Мислам дека станува збор за Before Sunset. Тој е продолжение од филмот Before Sunrise.

Ај да ве видам. „Бакстерови на таа страна, Роховци на онаа, а јас право на средината“.
Доволно е за да се погоди.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom