Подготовки за пијалоци

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
Сите требал во гурманско катче да ја отвориш темава. Ама како и да е ...

Иначе не сум го пиел коктелов. :)

Интересно може да се проба да се направи вакво нешто.

п.с Бело вино така ?

Па да ама со црвено мене ми е поубаво а ако е со бело место сок кисела вода

Добра вечер а јас сум Darko Kingовски. Гурманско катче? Ок.

И да. Не смее реклами од други сајтови ако нема повратен линк од Кајгана. Избришан е линкот.

Пијалок дечко.Значи сангрија ти е нешто како пунч или бунар.И да без бренди сангрија не е сангрија.

Брат .... јас сакам да уживам во пиалокот не да ме начука ..... знам дека треба бренди но вака е по light....
--- надополнето: Jun 30, 2011 12:59 AM ---
ок дарко фала за информациата нов сум денес се приклучив

Значи сангријата е оооооодличен пијалок, го обожавам. Често знаеме да си го правиме за родендени. И да, без Бренди не е вистинска Сангрија...Слатко, слатко ама одпосле фаќа :)
Ние ставаме, црвено вино пола литар, бренди 250мл, шеќер една шоља, сок од портокал, кисела вода една шоља и овошје од се по нешто :D
Вака мислам дека беше не сум баш сиг не ме зимајте за збор, да проверам ке напишам точно :D

Па незнам :) коктеливе се интересна работа... :) ќе видиш со тек на време/

Ако нудиш и дегустација,сигурно ќе има посетеност :)

ск су скупе паре, ск је оскудација.. не верувам дека ќе прави дегустација :(
ако се пишмани, пишете ме и мене :P

Намештај-Една висока чаша кисела вода,една висока чаша бело вино(Смедеревка) и една празна чаша.Си го местиш пијалокот во празната чаша како ти одговара по проценти :cool:

Незнам дали е до друштвото кај шо сум ја, али со 2 литра од ова твоево пиење за 2ца нема да има....
Како и да е интересно изглеа, дај уше некоа рецепта :D Да смениме нешо пошо ми скурчи више од стандарниов алкохол, све иам препиено.... xD

mal sovet ., za ladni zhestoki., kafe ili meurchinja pijalici., ., chashite prethodno vo friz delot od ladilnikot., shmekot na ladnoto da ne se izgubi:coffee:

Ова е некој вид коктел како што сватив нели ?
Виното ако е црвено сокот требе да биде..... ? (може ли со домашно вино)
И после од садот како ќе точиме во чаши тоа не ми е јасно (може е просто прашањето ама не сум правел вакви работи :D )

Чекам одговор па ќе пробам да го направам у некоја добра прилика со друштвото :)

Нит сум го пиел, нит сум го праел. Не сум имал прилика. Ама по рецептов звучи интересно за разладување.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom