LordDragonII
Dr.Strangelove
Ај пошто само не-десничарите се писмени, едно мало инфо:
И Арапите се Семитски народ
Тоа е исто како да ми речеш дека црнците неможе да се расисти.
Зошто си пукаш сам в колено ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај пошто само не-десничарите се писмени, едно мало инфо:
И Арапите се Семитски народ
Секако дека црнците може да се расисти.Тоа е исто како да ми речеш дека црнците неможе да се расисти.
Зошто си пукаш сам в колено ?
Секако дека црнците може да се расисти.
Види ги тука во униформи на Вермахтот, се бореле за Хитлер кој бил расист, значи и тие автоматски се расисти:
Нема ништо лошо во тоа и Црнците да си се гордеат на својата Африканска култура.Мислам на афро - центристичката доктрина и нејзината реторика која е поддржана од овие SJW, "левицата" итн.
А усташите (католици) ?А што не спомна за 13та СС планинска дивизија Санџар (муслиманска) ?
Нема ништо лошо во тоа и Црнците да си се гордеат на својата Африканска култура.
Мене воопшто не ми смета Африканец или Азиец кој сака да биде помеѓу своите, и да се гордее на своите предци.
Работата е друга, левицата го користи гневот на т.н. малцинства, и го пренасочува кон белците.
А усташите (католици) ?
А што е левица, и што се тие?Левицата во САД и ЕУ ?
Тоа не е левица, левица не постои.
Кратко и јасно - хипстери.А што е левица, и што се тие?
Абе види, може и еднорози да се викаат, левица се.Кратко и јасно - хипстери.
Исто и десницата.Абе види, може и еднорози да се викаат, левица се.
Е сега дали се фалш, тоа е друг муабет.
Ah, "the current century" argumentденеска е 21век
Ah, "the current century" argument
Но идеологијата на природата е ефикасна во било кој век.
Ова не е идеологија, туку методЈас, лично имам доверба или барем надеж во психолозите или луѓето кои се занимаваат со criminology behavioral analysis. Овде е иднината
Да де.Ова не е идеологија, туку метод
Па current century, денес е сосема друг свет и друго функционира се освен човековата алчност и коруптивност која е дел од неговата природа а решение за тоа не нуди никој, ниту левица ниту десница.
Јас, лично имам доверба или барем надеж во психолозите или луѓето кои се занимаваат со criminology behavioral analysis. Овде е иднината, мислам дека ќе се решат голем дел од проблемите но сите запнале левица та десница.
Се е исто, само технолошки понапредни сме. Човечките особини како што кажа се непроменливи и се исти од кога сме биле варвари. Ни психолог не помага, единствено за жал да допреме дното и како феникс ново општество. Е сега после распадот кој правец ќе го одбереме зависи од искуството и желбата да бидеме подобри или повторно варвари.
Значи нема друго решение освен распад систем и ресет.