Побарувања на мп3

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Мислам дека овие две се последни power play хитови. Провери, може е таа што ја бараш

Morandi - Save me

Este - Ready for love

Не се тие, ги имам овие 2 песни, баш сабајлето ја пуштија во таа емисијата утринско возење мислам дека беше, и рече еве го и минатонеделниот пауерплеј хит на антена5... :) Доколку има уште некој што може да ми помогне ок, ако не здравје... :smir:

@city

Чекај пп за 2-рата песна.. ;)

од памперси новата, ја имаше на ексклузив промотивно...

Да не случајно на некој му треба песната од рекламата на хајнекен?

од памперси новата, ја имаше на ексклузив промотивно...

Туткар ја има, требаше да ми ја прати, и јас ја барав, ама подзаборавивме, обрати се кај него.

Да не случајно на некој му треба песната од рекламата на хајнекен?

Сите тоа го прашуваат, а никој не го знае одговорот. :)

Хитот на неделата што е на Радио 2, молам.

Нешто се пее во неа "I gotta feel your love, you gotta feel my love"; "I travel to Africa just to kiss you...". Фала однапред!

Некој случајно да не ја има песната од Euro Trip филмот, Skotty doesn't know :):smir:

Уште една тура, повеќе се сега :p
Од Arctic Monkeys - Fluorescent Adolescent, Fake tales of San Francisco, I bet that you look good on the dancefloor, When the sun goes down, The view from the afternoon :)

Скромно, нели?:smir: Фала однапред:pipi:

Уште една тура, повеќе се сега :p
Од Arctic Monkeys - Fluorescent Adolescent, Fake tales of San Francisco, I bet that you look good on the dancefloor, When the sun goes down, The view from the afternoon :)

Скромно, нели?:smir: Фала однапред:pipi:
Чекај за 5 минути на ПП.

ко што глеам почнаа сите да бараат, а никој да не дава песни на темава...цццц....

Who's That Boy - Carlito, anyone? :helou:

RNS - Фреквенции

Да не ја има некој, по пп или на мсн да ми ја прати?

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom