Побарувања на мп3

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ее бејбиГрл сите песни ги имаш:helou: а никој ли ја нема ебаната песна шо е од рекламата за филмот смокинг на а1:@?btw ливерпул фан позз :D:D:helou:

Имам 50гб музика на ком. И јас незнам што се имам, повеќето не ги ни слушам ама еве се наоѓат :)

ц ц ц лол ја иам само накај 20гб али тоа се се некои така понови 2004г.+
дека компјутеров го иам од хмм петто одд и ако му праам формат стаам се на External hard drive и после форматот си вракам се :D

Reel Big Fish и The Mighty Mighty Bosstones, кој што има :pipi:

Hoxton Whores vs Pryda - Fusion vs Pjanoo, некој...? :smir:

Дали некој ја има песната “Динар по Динар“ од Драган Мијалковски снимена за Комерцијално Инвестициона банка - Скопје?

ep002ajf2.jpg

Го барам албумот од српскиот reggae бенд Shappa, ако некој го има да ми го даде, или ако некој може да го најде? Фала.

Леле луѓе дај помогнете, не ми текнува никако како се вика оваа песнава... значи идеше на мтв адриа едно време, словенска е, изведувачот се вика Аdam, спотот е со 4 типки, ко у бенд се нешто така...
Ја знае некој песнава?
Фала однапред:smir:

Барам една песна... по телефони вака знам многу луѓе шо ја имаат и им е потпишана како Club fm... песната е техно и иде нешо вака: тм тррмм тм тм трррМ... да не знае некој како се вика правилно песната? (Ако разбра некој нешто супер...) :helou::helou::helou:

Каролина Гочева-Сакај ме
некој?:smir:

Барам една песна... по телефони вака знам многу луѓе шо ја имаат и им е потпишана како Club fm... песната е техно и иде нешо вака: тм тррмм тм тм трррМ... да не знае некој како се вика правилно песната? (Ако разбра некој нешто супер...) :helou::helou::helou:

лол 100% ке ја најдеш чим е тм тррм тм тм тррм :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom