По 4 децении Штип ќе добие нов плоштад

• Креатор на темата Креатор на темата .Lost Angel.
  • Време на започнување Време на започнување
Изгледа дека треба да се потрудат и фасадата околу плоштадот да ја направат. Нема да личи нов плоштад со фасадите на зградите околу него уште пред времето на Тито.

Скоро поминував низ Штип, ко да сум влегол во некој град од 1 светска војна. Али сега со плоштадот може да се премислам и пак да појдам да го видам.

• Искрено да ти кажам многу повеќе очекував од овој градоначалник ама ништо...

А некоја слика да видиме како изгледа сега?
--- надополнето: Nov 20, 2011 5:18 PM ---

Епа тоа е, повеќе среќа со следниот :D

Заради 10 реда плочки? :D

Не, туку зошто нема да се чувствувам како да сум на некое заборавено место. Се надевам наскоро и др. нешта ќе се доправат.
Заборавените места ме прават тажна. Еднаш одамна бев во Св. Николе, од тогаш не сум била.
--- надополнето: Nov 20, 2011 5:33 PM ---
Што си чекал до сега? :confused:

Абе емотивна сум да му се невиди :) Пастрмајлија не јадам (вегетеријанец) а во град последен пат подоправен пред 4 децении веројатно би била тажна :)
--- надополнето: Nov 20, 2011 5:34 PM ---

Па со оглед на тоа дека ама баш ништо, освен ова, направил за градот, дури се прашувам што правел до сега воопшто.
Следниот кој и да е... притиснете го :)

Кучињата лаат караванот врви - тоа е Штип, центарот на Источна Македонија - абе ајде...

Абе емотивна сум да му се невиди :) Пастрмајлија не јадам (вегетеријанец) а во град последен пат подоправен пред 4 децении веројатно би била тажна :)
Епа има и други работи кои би те развеселиле малку. Иако сега не ми текнува на ниту една од нив. :unsure:

► Штип е во полоша состојба и од онаа во времето на Југославија! Ама баш ништо не е направено, дури и некако не природно изгледа кога ќе се каже ништо, дури и јас неможам да си поверувам, еден Тедико направија и го затворија - Едноставно НИШТО од било која влада е сега ова за плоштадот се најавуваш уште од 1 Октомври е ајде сега да видиме што ќе се случи дали ќе се оствари чудото!!! :unsure:

Хмм... и од онаа? Абе дечко Штип е 98% изграден во Југославија, викаш и од онаа... цела Македонија е 98% Југославија, така да...

Епа има и други работи кои би те развеселиле малку. Иако сега не ми текнува на ниту една од нив. :unsure:

Ај кога ќе ти текне, ќе ти дојдам на гости. Ако не пастрмајлија, едно кафе ќе пијам :)
Еднаш така за Велес заминав, сабота, досадно дома... ајт на воз и на кафе во Велес.

Ајде, кога сакаш. Инаку ако преферираш воз, имаш и до Штип.

Честитки Штипјани едвај чекам да видам како ќе биде.

Прочитав на еден пост Штип е во лоша состојба.А како тоа Штип е во лоша состојба кога ете се гради плоштад,се инвестира во нова опрема во здравство ,Џонсон Контрол отвара фабрика во економската зона,нов универзитет Гоце Делчев па не било така очајно.

Прочитав на еден пост Штип е во лоша состојба.А како тоа Штип е во лоша состојба кога ете се гради плоштад,се инвестира во нова опрема во здравство ,Џонсон Контрол отвара фабрика во економската зона,нов универзитет Гоце Делчев па не било така очајно.
Со оглед на тоа што во последните години се вложува најмногу во Скопје, Штип и не е во толку лоша состојба за разлика од другите градови.

Ајде, кога сакаш. Инаку ако преферираш воз, имаш и до Штип.

Обожавам да се возам со воз. Макар вакви расклатени како нашите :)
--- надополнето: Nov 20, 2011 6:42 PM ---

Мајка ми е студент на овој универзитет, макар што е на дисперзирани во Кавадарци.
Има мн поквалитетно образование од моето, а да не зборувам, дека има електронски индекс, и мн мн др. нешта се подобри.

Обожавам да се возам со воз. Макар вакви расклатени како нашите :)
--- надополнето: Nov 20, 2011 6:42 PM ---

Мајка ми е студент на овој универзитет, макар што е на дисперзирани во Кавадарци.
Има мн поквалитетно образование од моето, а да не зборувам, дека има електронски индекс, и мн мн др. нешта се подобри.

►Никаде на светот не можеш да положиш и завршиш факултет освен во Штип, во Бангладеш е потешко а посебно сега овој новиот Кампус 4 што е! - Се се базира на јагнешко и претежно литри млеко милозливо понудени од Јуруците :sneaky:

►Никаде на светот не можеш да положиш и завршиш факултет освен во Штип, во Бангладеш е потешко а посебно сега овој новиот Кампус 4 што е! - Се се базира на јагнешко и претежно литри млеко милозливо понудени од Јуруците :sneaky:
Ако иднината е во образованието, ме фаќа страв судејќи од кадрите што произлегуваат од Гоце. Полесно е од забаваче. Жално.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom