Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да секако, труд, статија, резултати?
Пробавте Германиум? Како сте задоволни?башка работа за хемотерапијата,знам дека има инекции ги креваат леукоцитите во крвта и тоа за многу повеќе единици зависно од дозата
туку дали постои можност вака како Петролеумот или пак Вариумот или пак многу рекламираниот Германиум итн итн да даде одлични резултати при лекување,односно да го бустира одбранбениот систем да му влези како Рамбо или Роки ко на филмојне![]()
јас само прашав,не знам ништо ниту сум имал искуство со фалениот ГерманиумПробавте Германиум? Како сте задоволни?
А како може да се набави тој канабис?[DOUBLEPOST=1452594666][/DOUBLEPOST]Дали некој може да ми каже дали канабисот го има во аптеките во Македонија?
А како може да се набави тој канабис?[DOUBLEPOST=1452594666][/DOUBLEPOST]Дали некој може да ми каже дали канабисот го има во аптеките во Македонија?
Читав на неколку портали дека го имало во аптеките во Италија,Германија,Финска и таму некој други држави.
Дали е тоа вистина?
Благодарам!!!