По 100-ти пат пронајден лек против ракот

Да секако, труд, статија, резултати?

Да секако, труд, статија, резултати?

Не знам тоа, можеби е измама, но пишува дека биле кандидати за Нобелова награда 2008, можеби тоа може да се провери????

:) башка работа за хемотерапијата,знам дека има инекции ги креваат леукоцитите во крвта и тоа за многу повеќе единици зависно од дозата :)

туку дали постои можност вака како Петролеумот или пак Вариумот или пак многу рекламираниот Германиум итн итн да даде одлични резултати при лекување,односно да го бустира одбранбениот систем да му влези како Рамбо или Роки ко на филмојне :)
Пробавте Германиум? Како сте задоволни?

ima 101 vrsta na kancer... eve da spomnam za helikobakter, moze ima i posebna tema .... pred okolu 8-10 godini pisuvase deka e otkriena smola od drvo od grčki ostrov što uspešno ke lekuva i za 5-6 godini ke se naprai lek.. aj nisto od toa, no pred 4-5 godini na renomiran portal citav deka britancite sovetuvaar da ne se primenuva antibiotskata terapija za sekoj slučaj na helikobakter bidejki se jakne bakterijata... idi sega najdi go ova, trgnato i izbrišano.. patem nasiot minister za bolest nafrli deka mnogu se koristele antibiotici, a ako gi prasas doktorite sekoj vtor imal heliko bakter ispaga deka x2 treba da se zgolemi konsumacijata na antibiotici

А како може да се набави тој канабис?[DOUBLEPOST=1452594666][/DOUBLEPOST]Дали некој може да ми каже дали канабисот го има во аптеките во Македонија?
Читав на неколку портали дека го имало во аптеките во Италија,Германија,Финска и таму некој други држави.
Дали е тоа вистина?
Благодарам!!!

Последно уредено:
А како може да се набави тој канабис?[DOUBLEPOST=1452594666][/DOUBLEPOST]Дали некој може да ми каже дали канабисот го има во аптеките во Македонија?
Читав на неколку портали дека го имало во аптеките во Италија,Германија,Финска и таму некој други држави.
Дали е тоа вистина?
Благодарам!!!

Кај нас во Аптеки НЕМА , на илегален начин само.
Најблиску до нас- Словенија во аптеките од Германски производител пишуваше дека ќе биде.
Хрватска незнам дали го има , рекоа ќе биде легализирано но кога ќе го има во аптеките побарај на интернет или пријатели.

Во Хрватска сеуште не е пуштен во продажба,иако е легализиран канабисот.
Ова го кажувам од сигурни извори:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom