По 1.000 денари месечно ако не сте во брак?

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување
20.jpg

Абе марш у три лепе...Кој курац се дешават во земјава бе, еј? Од кај испаднаа закониве, бе? Дај уште данок за потрошња на кислород нека ни постават, и се ќе е во ред.
Сликата на Concrete не е случајно одбрана другарче. :)
Таа е од програмата на Итлер за ариевската раса,па после следи хитлерјугенд,па све у три лепе пизде материне,по истиот тој `програм`..
:toe:
Коа ви викам ја дека овие чалнати се у главата...

Е добро, па и по 1000 да ми земаат од плата мислат дека на таков начин ќе ме присилат за брак како формална институција?

Нема да ме изненади и ова да се случи, ама нема ни да има некои подрастични промени.
А бе они нека бараат.
Али од барање до наплата... хехехе

А у крајна линија:
-1000ден од една страна
- и брак со некоја шубидуби госпоѓица,
онака на тепка...

processing... :kafe:
веруј ми дека у бетер штета си од таа шубидуби.
Тука немаш реален размер за материјална и ментална штета.
:tv:

што се чудите?

ако убаво навлезете во идеава ќе сфатите дека е многу позитивно!
посебно за држава како нашата, се котат само сиромаси кои неможат ни самите да се прехранат, а богатите имаат преку сила едно дете кое утре ќе отиде со американски или б`лгарски пасош.

што преостанува за нашата татковина?

имам преку 4-5 пријатели кои имаат над 30 години и сеуште не се женети. ;)

Јас сум ЗА само доколку се направи еден баланс во врска на кого, колкава му е платата.

што се чудите?

ако убаво навлезете во идеава ќе сфатите дека е многу позитивно!
посебно за држава како нашата, се котат само сиромаси кои неможат ни самите да се прехранат, а богатите имаат преку сила едно дете кое утре ќе отиде со американски или б`лгарски пасош.

што преостанува за нашата татковина?

имам преку 4-5 пријатели кои имаат над 30 години и сеуште не се женети. ;)
Тоооо.... Недим... тооооооо !!!
Ете го првиот.

Дали имаме втор?
Дали имаме втор вторпат?

Позитивна???
Во духот на позитивните промени?
Серем ти се ја... и на преродба,и на промени,и на позитивности.
Сега ќе го уснимам пак тој албумот од Игор Џамбазов кај што му е и онаа песната:
`една труба нон-стоп труби` ...
и ќе си го слушам на раат.
Па то... Игор да ти бил видовит бе да ти е..м :vozbud:

Јас сум ЗА само доколку се направи еден баланс во врска на кого, колкава му е платата.
И јас сум за.
Ако ја е..м жена ти,зошто да не.
Ќе си плаќам за издршка.
Може? :vozbud:

И јас сум за.
Ќе си плаќам за издршка.

Слободно, само дај кажи, да знаат сите како ќе си плаќаш издршка. Патем.. можеш и свој став да изјасниш..

Него шо ќе праат у веза со хомосексуалците, изгледа ќе им легализираат бракови :) :) :)
Ако се случи некогаш ова претпоставаувам ќе се случат многу бракови по договор :)

Владава дефинитвно отиде по ѓаволите.
Забрануваат алкохол, цигари, секс на водно, сега ти дозволуваат слободно да живееш само до одредени години.

Како што знам наводно требаше да прават чекори за да останат младите тука. Во моментот кога ќе ја земам дипломата си кинисувам в'јабана ако продoлжат со овој сталинизам.

Значи на крај на денот...навистина сите се исти ѓубриња.

@zevsus

И јас сум за.
Ќе си плаќам за издршка.

ti be na lekarstva si nesto ili so e ova, ako e majtap mnogu e...ne mozam da ti prepoznam vo posledno vreme ``duhovnosta``

Слободно, само дај кажи, да знаат сите како ќе си плаќаш издршка. Патем.. можеш и свој став да изјасниш, да беа сите ко тебе, ке отидеа јабана сите теми.
Мојот став е јасен и гласен:
НЕ !
Нема што мене некој да ми определува како ќе ми се одвива приватниот живот.
О.К ?

@zevsus

И јас сум за.
Ќе си плаќам за издршка.

ti be na lekarstva si nesto ili so e ova, ako e majtap mnogu e...ne mozam da ti prepoznam vo posledno vreme ``duhovnosta``
Џонтра...
ако ти даде земи си ја топтан.
Мене и онака више нема да ми треба.

Мојот став е јасен и гласен:
НЕ !
Нема што мене некој да ми определува како ќе ми се одвива приватниот живот.
О.К ?

А, кое право пак тебе ти дава така да збориш ? А, сепак, Јас сум тој што сум ти го нарушил приватниот живот. :pipi:

А, кое право пак тебе ти дава така да збориш ? А, сепак, Јас сум тој што сум ти го нарушил приватниот живот. :pipi:
Уппппссссс... мина!
Ти дечко... нешто у партија да не си?
Да,да...јас знам дека тоа е наредниот чекор на позитивните промени.

Уппппссссс... мина!
Ти дечко... нешто у партија да не си?
Да,да...јас знам дека тоа е наредниот чекор на позитивните промени.

Споделуваш искуства ? Како и да е, нејкам да ја терам работава "Капаче, врз капаче.." на која Вие сте незаменлив.

Се најубаво, па се гледаме на некоја друга тема. :wink:

Незнам бе како можете да оправдувате нешто вакво... сакате да ве контролираат бе, да ви го насочуваат животот како ќе ви се одвива???? :uvo:
Стварно не можам да ве сфатам.

Не мора да значи дека ако сте за вмро требит да им се клањате на сите глупости шо ќе ги напрает :tapp:

Закове ќе почнат да ни го управуваат животот. Или веќе почнаа? :raz: :pop:

@jovan

go iscita li vovedniot post?

zasto spekulirate na ``klepatra balkanska prorocica`` tekstovi, spektakli itn?

ima li vladata ili nekoj nadlezen pkrenato vakvo nesto ili ova e idea na gragjanin dadena na ``denot na ideite``.

za da se opravda ili osudi prvin treba da pocne proces vo koe bi se ostvarilo ova, se dotogas e tesko ``mlatenje slama``

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom