ПМФ

• Креатор на темата Креатор на темата GraFusion
  • Време на започнување Време на започнување
Me интересира нешто повеќе за насоките Програмско инженерство и Компјутерски архитектури и мрежи... неможам да се одлучам на кој...

Сеа за сеа ти е сеедно, ќе видиш во прва година дали сакаш и дали ти оди програмирање. После во втора ќе си смениш смер, доколку не си задоволна од изборот.

За сменувањето на смерот треба нешто да се преполага...или слободно е?

Дечки, може некој да ми каже кои предмети се слушаат во прва година на депарменот по математика ?

Дечки, може некој да ми каже кои предмети се слушаат во прва година на депарменот по математика ?

http://www.institutzamatematika.com/index.php/Прв_циклус_академски_студии

--- надополнето ---

http://www.institutzamatematika.com/index.php/Прв_циклус_академски_студии

Има многу конкуренција на АКМ ? Зашо сакам да се запишам таму ама неам па математика полагано.

Има некој што се запиша на хемија или биологија?

Подобро прашај дали има некој воопште што се запишал на ПМФ секоја година се помалку и помалку има

Па ќе има се помалку и помалку. Има повеќе институти, а во целост не личи на ништо. Ниту градбата, ниту организацијата. За место-положбата да не правам муабет. ПМФ е најселски факултет во Македонија.
Јас кога се упишував пред 4 години, на студентски прашања продолжија со работа уште 2 саати. Тогаш на мојот институт се запишаа 135 студенти. Лани - околу 20 :)

Кој и да се запишал на ПМФ - со Господ напред!

Па ќе има се помалку и помалку. Има повеќе институти, а во целост не личи на ништо. Ниту градбата, ниту организацијата. За место-положбата да не правам муабет. ПМФ е најселски факултет во Македонија.
Јас кога се упишував пред 4 години, на студентски прашања продолжија со работа уште 2 саати. Тогаш на мојот институт се запишаа 135 студенти. Лани - околу 20 :)

Кој и да се запишал на ПМФ - со Господ напред!

Е браво, плашете ме сега... Утре треба да идам да се упишувам

Стварно многу малку луѓе се запишуваат. Бев денес нешто потврда да земам и до 11,30 немаше никој на студентски. Не знам што е проблемот стварно. Инаку што смер ќе се запишеш ?

Абе Институтот за Хемија е доле ќе бидеш скратен од маките да се искачуеш секој дн по 2-3 пути низ степениците на ридот

Има некој што се запиша на хемија или биологија?
Аналитичка биохемија :smir:
Кога бев да се запишувам имаше доволно луѓе, па ќе видиме септември колку е празно.
И без обесхрабрување на ете малкуте луѓе што одлучиле да се запишат ве молам :)

Аналитичка биохемија :smir:
Кога бев да се запишувам имаше доволно луѓе, па ќе видиме септември колку е празно.
И без обесхрабрување на ете малкуте луѓе што одлучиле да се запишат ве молам :)
Колешка?
И јас ќе се запишувам на аналитичка биохемија утре:)
Бар ќе пробам:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom