PlayStation Portable 3000

• Креатор на темата Креатор на темата G.L.U.F.O.
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
9 јули 2009
Мислења
2
Поени од реакции
0
На пазарот излезе PSP3000 Slim најновата верзија на PSP.

Се сметаше дека оваа верзија на сони немозе да се хакне се до пред месец дена каде излегоа десетина начини и програми за хакнување на сонито ( да можеш да играш игри снимени на мемориска картица , без употреба на UMD CD )

јас пробав некои од програмите и секад заглавувам на крајот ..

Па прашањето е...

Знае ли некој кој е нај погодниот крак и го има ли некој кракнатп PSP3000

PS. Добровенајдов... :helou:

Добредојде.

На пазарот PSP3000 постои околу 8-9 месеци, но вистински резултати во хакнувањето на конзолава има во последниве 2 месеци. Излезени се 2 варијанти, ChickHEN и CFE(CustomFirmwareEnabler) од кои вторава варијанта мене повеќе ми прави мерак. За туторијали и слично ѕирни на www.dark-alex.org или www.sceners.org како и downloads.exophase.com

ПС. Не заборавај дека фирмверот треба да ти биде 5.20 или испод тоа, ако ти е над 5.20 верзија, ке си го уништиш PSPто.

eeejjjj што ми кажа сеа..
па за ChickHEN треба да имас ни помалку ни повеке v5,03. јас пробував некои работи и мислам дека се имам збунето т.е.
јас го инсталирав фала богу успешно ChickHEN R2 ама па сеа не ми работи UMD Dumperot (програмот за снимање на UMD -Cd) и проблемот е што незнам што е ова CustomFirmWare (CFW) и со што треба да иде во комбинација
сепак фала ... мислев да не има некој некое искуство па да подискутиравме на проблемов.... секое мислење е прифатливо....

П.С - ај да го решиме ова и имате гратис хакнување PSP 3000 Slim .. hahahahaa...

)

eeejjjj што ми кажа сеа..
па за ChickHEN треба да имас ни помалку ни повеке v5,03. јас пробував некои работи и мислам дека се имам збунето т.е.
јас го инсталирав фала богу успешно ChickHEN R2 ама па сеа не ми работи UMD Dumperot (програмот за снимање на UMD -Cd) и проблемот е што незнам што е ова CustomFirmWare (CFW) и со што треба да иде во комбинација
сепак фала ... мислев да не има некој некое искуство па да подискутиравме на проблемов.... секое мислење е прифатливо....

П.С - ај да го решиме ова и имате гратис хакнување PSP 3000 Slim .. hahahahaa...

)

А да видиш на пазар3 и да му платиш на некого да ти го хакне за да не се зафркнеш? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom