Playstation Move vs Kinect

• Креатор на темата Креатор на темата Blacks
  • Време на започнување Време на започнување
Имам едно изненадување за сите, за едно пола сат :)

--- надополнето ---

Thank you for your order.

Кажано сторено, само што го порачав. За една недела дечки собиранка правиме кај мене.

Ајде бидејќи сум доста среќен ве частам на сите еден код со попуст од 5 фунти доколку порачате нешто со вреднос од минимум 50 фунти.

ГО внесувате следниов код
работи прекрасно. (оставете зеленко да знам кој го искористл :))

--- надополнето ---

P.S

аааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа
:vozbud:

Џои, дај да го хакнеме и да го правиме ова! :)

Честито и со здравје да гејмаш, пази само телевизорот да не го бапнеш случајно :)

Честито Џои и со здравје да мавташ пред телевизор :)

Јас сега се мислам дали да зимам сега Кинект, или пак да земам PS3, а кинектот да почека.
Ќе почекам да ти стигне па да кажеш импресии.

Џои, дај да го хакнеме и да го правиме ова! :)

Честито и со здравје да гејмаш, пази само телевизорот да не го бапнеш случајно :)

Фала, нормално дури се мести кинектот на пц ќе се спуштаат драјверите :) Ај пошто ми честита прв те оставаме тебе соло на Dance Central хахахахахахаххахахахахахахаххаха

Јас сега се мислам дали да зимам сега Кинект, или пак да земам PS3, а кинектот да почека.

Фала брат, импресиониран сум јас затоа и го купувам, може само доимресионира :). А за дали да земиш пс3 или кинект тоа од тебе зависи, дали ти се свиѓаат игрите што се сега на кинект? Мене ми се пола пола, а доколку повеќе те влечат пс3 експлузиви земај пс3.

Колку да сме начисто, да имав пс3 БИ ГО КУПИЛ мувот, не ми е битно какви игри имат дали е подобро или полошо од кинект. Доколку сакаш гејминг би пробал се нели?

Ајде сеа да склопам неколку јаки кинкт хакови и некој игри да видите :) за 15 мин да ги средам

Фала брат, импресиониран сум јас затоа и го купувам, може само доимресионира :). А за дали да земиш пс3 или кинект тоа од тебе зависи, дали ти се свиѓаат игрите што се сега на кинект? Мене ми се пола пола, а доколку повеќе те влечат пс3 експлузиви земај пс3.

Колку да сме начисто, да имав пс3 БИ ГО КУПИЛ мувот, не ми е битно какви игри имат дали е подобро или полошо од кинект. Доколку сакаш гејминг би пробал се нели?

Да де. Јас Кинект секако ке зимам, а не ми е баш важно да го зимам сега зошто не ми се свиѓаат игрите (не дека се сите лоши. Некои се добри за во друштво). А ПС3 се спремам да земам веќе 2 години, и мислам дека доволно одолговлекував.

Што не чека со кинект во блиска иднина, зошто сум возбуден јас лично

UFC Personal Trainer

Ufc_logo.jpg

Кршење муцки мавање клоци, и слично :). Датум на излегување 1 Април 2011 година.

rumeur-forza-motorsport-4-presente-e3-2010-1263614458.jpg

Зарем треба да кажувам повеќе? Да имам можност да "шетам околу кола да гледам буквално се" "да седнам во неа и се да ми е на дофат" зарем може да биде подобро? А да тоа ќе биде со над 500 коли сите направени до најголем детал!!!

Grand-Slam-Tennis-11.jpg

Grand Slam Tennis 11 за оваа сум возбуден заради брат ми, многу сака тенис ова е феноменално нешто. Осеќам ќе има долллллллллги вечери со оваа игра.

Ова е еден пост да не ми се избриши ќе го постирам

продолжува......

--- надополнето ---

Игри за кој сега го купувам кинектот

KINECT-SPORT.jpg

Стварно е различно од се останато, би ја играл и сам и е одлична за во друштво.

517cC7Yy5SL._SL500_AA300_.jpg

Ова е правилното нешто што му треба на секој гејмер, по 15 мин играње на ова се доволни :)

И по торентиве winter sport е ставена како кинект компатибилна што ме инзненади и таа ќе биде прва што ќе ја пробам.

--- надополнето ---

Што имаме сега за сега за 2011

--- надополнето ---

А да незаборавам кинектот со се достава ме чинеше 9250 денари

Definitivno Kinect.. strasna rabota e... go zemav pred 2 nedeli.. se uste nema tolku igri, ama sekoj den se poveke i poveke.. ; - se pojavuvaat...

Pred nekoj den vidov na nekoi open source forumi, deka go haknale i sega ima i PC driver... ojjjhaa... ke moram da go probam na PC

Definitivno Kinect.. strasna rabota e... go zemav pred 2 nedeli.. se uste nema tolku igri, ama sekoj den se poveke i poveke.. ; - se pojavuvaat...

Pred nekoj den vidov na nekoi open source forumi, deka go haknale i sega ima i PC driver... ojjjhaa... ke moram da go probam na PC

Од кај го зеде? Од кај Драган?

Big W.. Sydney .. AUS :vozbud:

хаха одлично :)

--- надополнето ---

сега разгледувам на сендит странава и читам дека електроника не испраќале надвор од UK. Се надевам дека нема да ме одбијат за кинектот хмммм, сеуште ми пишит processing на праткава. Ај кај и да е ќе дознаеме :)

[video]http://www.youtube.com/user/IGNentertainment#p/u/19/mB47ZQGuEjg[/video]

Гледајте од 1:20 натака, се надевам дека нема да има вакви игри, не ќе можам другариве од дома да ги избркам :pos2:

Kinect ќе добие update. Кратко јасно но зошто ќе биде упдејтот?

Сега кинектот е ограничен на 320X240 резолуција и 30 фрејмови. Сега гледаме со хаковите колку може да биде прецизен, па со упдејтот се оди уштеее подалеку со тоа што ќе се крене резолуцијата на 640X480. Со ваква резолуција со НАЈМАЛО мрднување на прстот кинекот ќе го препознае тоа движење. Мајкрософт порано кажаа дека и кинекот може да има 1-1 следење како мувот но сега за сега не е така. (можеби понатака?)

Сега што се игриве вакви апдејт не треба, но дефинитивно се готви нешто осеќам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom