PlayStation 5

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.439
Поени од реакции
6.091
Давајте ајде совети за креирање акаунт, регион и остали ствари. Имајте во предвид дека немам ништо, последна сони конзола ми била пс2, после то иксбокс360 и сега сони5.

Член од
16 јануари 2013
Мислења
3.961
Поени од реакции
8.156
Давајте ајде совети за креирање акаунт, регион и остали ствари. Имајте во предвид дека немам ништо, последна сони конзола ми била пс2, после то иксбокс360 и сега сони5.
Јас имам направено акаунт преку Словенија. Плаќање и купување игри преку Пејпал по оригинални цени и нормално попусти.
Имам за 60 евра годишно купено Плејстејшн Плус. 2 игри даваат бесплатно секој месец, можност за играње онлајн и попусти на други игри.
Овој месец бесплатна беше НБА 2к23, само таа најверојатно чини колку цела претплата за цела година.

M!K!

supersonic
Член од
6 јули 2009
Мислења
1.225
Поени од реакции
1.966
Претходно немам гејмано на конзоли, па да прашам едно нубско прашање. Доколку се купи физички играта (disc edition) дали е потребно PS Plus subscription за да се игра онлајн или може и без?

Член од
15 ноември 2013
Мислења
1.536
Поени од реакции
2.657
Претходно немам гејмано на конзоли, па да прашам едно нубско прашање. Доколку се купи физички играта (disc edition) дали е потребно PS Plus subscription за да се игра онлајн или може и без?
За жал за 90% од игрите ти треба пс плус за онлајн, ако е free играта како Fortnite, Smite тогаш можеш и без пс плус да ги играш

M!K!

supersonic
Член од
6 јули 2009
Мислења
1.225
Поени од реакции
1.966
За жал за 90% од игрите ти треба пс плус за онлајн, ако е free играта како Fortnite, Smite тогаш можеш и без пс плус да ги играш
Конктртно мислев за спортските игри како Фифа и Нба. До сега на РС имам играно Ultimate team само со физички купена игра па сакав да прашам дали е исто и за PS5.

Член од
16 јануари 2013
Мислења
3.961
Поени од реакции
8.156
Конктртно мислев за спортските игри како Фифа и Нба. До сега на РС имам играно Ultimate team само со физички купена игра па сакав да прашам дали е исто и за PS5.
За Фифа и Нба треба ПС Плус

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.374
Поени од реакции
4.918
Ultimate Team зборате Или друго?

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.374
Поени од реакции
4.918
Да да, за ultimate team прашувам.
Јас денес почнав без PS Plus, засега не ми бара ништо. Физичка копија ја играм.

Се извинувам ако за нешто друго се разговара, јас само ЕА акаунт бесплатно креирав за да можам да играм. Немам многу разгибано, ама не ми бара да платам за да играм (освен стандардно ако сакам да купам нешто). Втор ден ја имам, можеби има бесплатен период

M!K!

supersonic
Член од
6 јули 2009
Мислења
1.225
Поени од реакции
1.966
Јас денес почнав без PS Plus, засега не ми бара ништо. Физичка копија ја играм.

Се извинувам ако за нешто друго се разговара, јас само ЕА акаунт бесплатно креирав за да можам да играм. Немам многу разгибано, ама не ми бара да платам за да играм (освен стандардно ако сакам да купам нешто). Втор ден ја имам, можеби има бесплатен период
Можно е да е некој трајл период, некој ако знае повеќе за ова нека каже.

Член од
19 март 2014
Мислења
118
Поени од реакции
333
Plus e samo za online igranje.

Sent from my M2007J3SG using Tapatalk

Член од
29 август 2009
Мислења
50
Поени од реакции
9
Здраво ме интересира како може да се претплатам на еден од пакетите од пс плус (Премиум или Екстра).Во видеото погоре Гораст објаснува за претаплата но пред да се појават овие пакети.Имаше еден коментар на видеото на Гораст на YOUTUBE за некакво купување кредит(припејд картици) има ли некој искуство со ова за да објасни како оди постапката,Некои луѓе ми објаснија дека сега само преку сервери односно со промени на ип адресата може да купи претплата но ако се направи мала грешка може да ти ја блокират конзолата има ли некоја вистина во ова.Разгледував на различни страници како g2a,cdkeys итн никаде нема опција да се купи картица за екстра или премиум пакетот за една година (USA или UK регионот).Инаку имам ПС5 ,значи знам како да го креирам акаунтот и наместам регионот но незнам како или на кој начин да се купи претплата за ектра или премиум пакетот на една година(не може ни со купување ваучери кој важат сама за купување на игри).Благодарам однапред

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Здраво ме интересира како може да се претплатам на еден од пакетите од пс плус (Премиум или Екстра).Во видеото погоре Гораст објаснува за претаплата но пред да се појават овие пакети.Имаше еден коментар на видеото на Гораст на YOUTUBE за некакво купување кредит(припејд картици) има ли некој искуство со ова за да објасни како оди постапката,Некои луѓе ми објаснија дека сега само преку сервери односно со промени на ип адресата може да купи претплата но ако се направи мала грешка може да ти ја блокират конзолата има ли некоја вистина во ова.Разгледував на различни страници како g2a,cdkeys итн никаде нема опција да се купи картица за екстра или премиум пакетот за една година (USA или UK регионот).Инаку имам ПС5 ,значи знам како да го креирам акаунтот и наместам регионот но незнам како или на кој начин да се купи претплата за ектра или премиум пакетот на една година(не може ни со купување ваучери кој важат сама за купување на игри).Благодарам однапред
Ја купувам од
https://www.g2a.com/
http://www.kinguin.net/

Sent from my 23021RAA2Y using Tapatalk

Член од
29 август 2009
Мислења
50
Поени од реакции
9
Ја купувам од
https://www.g2a.com/
http://www.kinguin.net/

Само едно прашање кога дали ги ги купуваш овие картици и со тој код што го добиваш си ја купуваш претплатата за премиум или екстра пакетот преку конзолата на пример вака

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Само едно прашање кога дали ги ги купуваш овие картици и со тој код што го добиваш си ја купуваш претплатата за премиум или екстра пакетот преку конзолата на пример вака
Ова што го прати се пари кога ке го внесеш кодот ке имаш 100 долари и ке си купиш од стор што сакаш,иначе ја купувам за цела година претплата после само го внесувам кодот и имам претплата за 365 дена, пари ретко купувам освен ако има некоја игра на промоција па да купам 20-30 долари

Kajgana Shop

На врв Bottom