Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А како ќе го флешаш со custom firmware? Види ја секоја игра, се мењаат фирмверите, па едни работат на едната само, други на другата верзија...И верзиите идат 3.41, па 3.42 итн итн...значи ќе се убиеш од флешување и замарање за секоја игра посебно...Ете, ги читам на bitgamer цело време.
А за xbox-ов ти е мање више чиста работа, еднаш годишно ќе треба да го хакнуваш на нов фирмвер, јесда ќе плаќаш, ама бар после све си работи тип-топ од игрите, башка дури и онлајн можеш да се куропецаш, ако ти се плаќа 50 евра за Live.![]()
Ја лично мислам дека, претставено преку нивните најнови игри, потенцијалот на екс-боксовиот хардвер е блиску до својот врв, додека потенцијлот на плејстејшнот е сеуште далеку од својот врв.
А игрите сега, им се горе-доле на исто ниво.
Но ако гледаш преку призма на моменталната состојба, заради икс работи, подобро е екс-бокс, а ако гледаш во иднина, мислам дека плестејшнот има повеќе неискористен хардверски потенцијал.
Преведено: Во иднина - игрите за ПиЕс 3 би требало да се бољи од своите екс-бокс360 современици.
Јас му препорачав ПЦ :pos2:Баш ми е мило што не му одговара никој да си купи ПЦ. хахахахахахахахаххахаха
Ne mi e jasno sto saka kreatorot na temata da postigne so otvaranje na ovaa tema. Znaci prasuva sto da kupi a pritoa celo vreme vika deka PS3 e podobro da se zeme. Epa sto prasuvas togas sto da kupis ako znaes deka ps3 e podobro. Tema za prepukuvanje sto e podobro PS3 ili 360 ima vise.Па веќе сите знаеме за она црвеникавото копче за иксбоксот но некако плејстејшенот ме влечи повеќе.Бидејќи можам да играм онлајн бесплатно.
Болдот укажува на фактот, што веќе богами долго време помина и требаше до сега да да видиме разлика. Изгледа како 3рд парти дев. да се изморени од играње мачка и глушец со Сони и идат на црвениот болд, како најпрагматично решение.Тоа нема да се случи со ниедна мулти-платформ игра, бидејќи developer-ите ќе треба да се замараат и да ја конвертираат секоја игра за секој систем. Вака, направи иста верзија која ќе работи на послабата конзола (Xbox360), па загарантирано ќе работи и на двете конзоли.
Мислам, чим досега не почнало да се случува (а PS3-то еве веќе 5 години е појако од Xbox360), тогаш нема ни сега. Едино ексклузивите ќе имаат ебено јака графика, а тоа се докажа со Killzone 3 и God of War 3. Жално, ама вистинито...
Се решив..Ќе земам плејстејшн само да ги видам вашите мислења!Ви напиша иначе горе дека планира оригинали да игра ... А мислам и дека веќе се реши што ќе зима.
Се решив..Ќе земам плејстејшн само да ги видам вашите мислења!
Епа решен проблем, може и да се затвори темава. Многу забегаа повеќетоСе решив..Ќе земам плејстејшн само да ги видам вашите мислења!
Најдобро би му било да го земе Killzone 3 пакетот (ако е стигнат се разбира или можеш од Грција). А после за 2 месеци да земеш мув ако си планирал бидејќи тогаш ќе имаш move bundle кој вклучува се (дури и sharpshooter) и плус Socom 4. Се тоа за 150$ (кај нас 150евра веројатно)Би ти препорачал да видиш во ONE дали сеуште го има моделот со Medal of Honor(320GB) или дали го донеле новиот со Killzone 3