Плавушите под заштита на УНЕСКО! :)

• Креатор на темата Креатор на темата Handsome
  • Време на започнување Време на започнување

Handsome

Love me or Blow me !!!!
Член од
21 јануари 2006
Мислења
852
Поени од реакции
1
Веб-сајт
www.my-bet.blogspot.com
Тие се појавиле отприлика во ледената доба, во северна Европа и тоа поради погрешна генетска мутација кога тогашната темна коса ја променила во светла.

Изненадната промена на бојата на косата прилично пријатно ги изненадила машките. Нивните шанси за размножување драстично се зголемиле, па дури и бројот на плавуши рапидно пораснал, покажува најновото антрополошко истражување објавено во весникот Human Behaviour.

Но нажалост за машкиот род, плавушите ќе изумрат во следните 200 години, бидејќи се помалку луѓе го носат генот кој ја контролира светлата боја на косата.

Според податоците на Светската Здравствена Организација, последната природна плавуша ќе се роди во 2202 година.

па плавуши...МНОЖЕТЕ СЕ :icon_lol: :kez: :pipi:

да да добар предлог. множете се , па ако треба помош....

плавуши свих земаља,размножите се

T1p43 напиша:
плавуши свих земаља,размножите се

... ама природните...да не се ставате во заблуда...за вештачките пу пу не важи :pos:

G e G o напиша:
Важи ова за машките ???
Ако важи јас сум заштитен вид :bip:

Moooooрааааа да важи...само така ефикасно би се размножувале природните плавуши :kez: инаку ќе мутираат наследниците:pos:

ееее супер од сега ако ме чепкат некој ќе им кажам на оние од унеско

Јеееееее!!!!!
Имам заштита од УНЕСКО,леле закон еј!!!

божеееееее ако ги стават нив под заштита на унеско,тогаш нека бидат во пар со магариња па и они со нив во пакет нека бидат под заштитата на унеско :pos2::pos2:

Размножувам плавуши.Се бараат плавуши за размножување.Цена по договор.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom