Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има некој поима отприлика за колку време се стига од водњанска до крст? Без влечење, средно брзо темнпо
Поаѓањето на автобусите е на 08.09.2009 во 05:00h наутро, а цената за превоз во двата правци, вкупно, изнесува 600 ден (10 EUR).
Јас со мои 180цм, 83-5кг од паркингот кај полицијата за 60-65мин се качувам со минимални паузи...патеката од средно до врв - Димитар-Цветкова и во услови како сега - топло време, за по патики и без ранец....зимно време некои 10-5мин плус....
Т.е. Супер поминање, а да потрошиш минимум 100 ден. 
Ме зезаш.....WoW..

Македон одат чат-пат навечер, можеш со нив. Челна ламба пазари си и терај....Иначе нешто на Facebook организирање за на Водно, Матка бла, бла?!! Да се упикам некаде, за ова немам друштво :/ , а ми се иде на Водно или Матка навечер/преку ден.Т.е. Супер поминање, а да потрошиш минимум 100 ден.
![]()
Македон одат чат-пат навечер, можеш со нив. Челна ламба пазари си и терај....
https://www.facebook.com/groups/82156963263/
.....битна е дружба и движење во природа, тоа можеш и со своја банда да си го праиш, со памет нормално....
, која започнува со „мерење на јапонски стручњаци“ - текстот е составен во духот на денешната малоумна политизација, антиквизација и слични изрази од пропагандата на секојдневието - што за мене е недоветно и вулгарно - за некој таков простор, така може да пишува само некој кој не бил таму (истите тие малоумњаци што ја уредувале страната го оставиле називот Пројфелски водопад за водопадот на Длабока река, кој не е македонски, ама толку знаат). Нема да пишувам за геолошки состав (палеозојски варовници исл.) на планината и географски карактеристики затоа што такви работи се наоѓаат лесно. Ќе користам од повеќе места податоци, наши и странски, а сликите се мои (претежно).
Отворете тема во „настани“, да не стане оваа „ја ќе идам, ама неам кола“ или слични оф-топик договарачки работи....