Плакат (флаер)

• Креатор на темата Креатор на темата Setsuko
  • Време на започнување Време на започнување

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.414
Поени од реакции
6.131
Знам дека на форумот има добри дизајнери во фотошоп па ако може некој да ми помогне... Ми треба интересен флаер за да се постави како оглас а на него да пишува:

Женскиот Кошаркарски Клуб „Феликс” - Струмица врши уписи на девојчиња од 10 до 18 години заинтересирани за тренинзи и љубители на кошарката. Заинтересираните да се обратат во просториите на Спортска сала „Парк”.

И во позадина да стои некоја слика со кошаркарки или нешто слично поврзано со кошарката.
Ако некој може да направи нешто такво нека го постира тука или ако му требаат информации плус ќе се договориме на MSN.
Благодарам.

Тешко дека ти треба некоја од 10 до 18 години :)
Ако имаш некаква идеја за да ми помогнеш добредојдена е.

А имаш некој материјал или барем малце замисла? Ако имаш некој материјал, зашто сум тешка мрза за барање на нет, можеш да пратиш некој баскет ово оно.....
Ako mestis drugarka (po moznost kosarkarka) ke padne dogovor :)
епа да

Хехе имам еден плакат и може малце да се модифицира ама големо е за да го ставам тука затоа еве само линкот.

Не ми се допаѓа долниот дел, тоа горе со крилјата е во ред. Ако може да се вметне некоја слика или нешто покреативно...

Еве мала модификација од мене. (користев исти бои, а го искористив и баскетот зошто претпоставувам е лого)

ЕДИТ: ми ја смалува резолуцијата, ако те бендиса, ПМ за да ти го пратам
линк

Баскетот не е лого ама може да се прифати како таква идеја.
Ми се допаѓаат измените, ај чекам приватна порака со сликата. :)

Па Walker Girl еве нешто од мене :wink:
Не ти го праќам по ПП затоа што е оригинален мој дизајн и не е ништо од никаде превземено и мислам нема да има никаков проблем сите да го видат.

posterp.png

Простете моја грешка не го видов датумот ама ако нека биде и еден дизајн од мене. Онака ја најдов темава што си баратав по дизајн.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom