Плачење од радост или тага за омилениот клуб

• Креатор на темата Креатор на темата Kostic
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.612
Дали некогаш сте заплакале од радост или пак од тага за вашиот омилен фудбалски клуб???:toe:

И на кој меч било тоа...?

Да..Кога Манчестер освои ЛШ 2007/2008 ми потекоа солзи радосници..

И коа бев мал плачев на секој пораз на Јунајтед..Исто така од тага после финалето со Барса...Искрено и вчера ми потекоа малце солзи,ептен бев изнервиран...:kesa:

Железничар кога прими гол во 92-ра минута во полуфиналето на УЕФА против Видеотон...мал бев ама се акав од земја...ако поминеа ќе играа со Реал во Финалето и веројатно ќе го растуреа.

Ретко се случувало тоа, Барса не биле во некоја значајна утакмица за губење, можеби малку растревоженост, а за солзи радосници имало многу!! Посебно против Челзи полуфинале оваа година... 93та минута Иниеста... Ги очекувам фановите на Челзи да се искажат, кој сечел вени, кој кец се пострижил... ајде кажете после таа 93 минута :drk:

П.С не е смешно или глупо да заплачеш, сепак фудбалот е НАЈВАЖНАТА споредна работа во светот

Кога Рома во 88-ма и дадоа гол за да биде нерешено а јас и тато ја чекавме за 200.000 и нешто илјади, исто така и Милан - Ливерпул кога од 3:0 направија 3:3 :kesa:

Челзи кога изгуби ЛШ финале...:nesum:

Интересна тема...па нз МИЛАН коа изгуби 2005 у финале на ЛШ и коа земавме 2007 радосници беа тоа и коа си отиде КАКА...мн го сакав тој играч и уште го сакам џД:toe:

Коа изгуби Челси финале ЛШ.
Коа изгуби Челси од Фарса лани во последна минута.
Коа даде Гарсија педерски гол пред неколку години и Ливерпул отиде во финале.
Коа изгуби Челси од Тотенхем 5-4..не ми текиња кога беше..и уште многу.

А,солзи радосници..
Кога Челси го тепа Ливерпул лани во,на головоите од Иванович полудев.
Кога Партизан го тепа Њукасл на пенали и влезе во групи во ЛШ.
И така натаму..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom