Пивски квасец во прав

• Креатор на темата Креатор на темата Mithril
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
19 ноември 2015
Мислења
87
Поени од реакции
86
Каде може да се најде, само да не е од Био Космос со набиени цени? Но во прав, не во таблети. А и какви се вашите искуства со него, помага ли за коса на пример?
:)

Сите б витамини поготово фолна (активна!) B9 и биотин B7 во големи дози помагаат (фолната не треба и не смее да се предозира, не е како другите б витамини)

Колку пари сакаш да потрошиш за да го решиш проблемот, кога ти е последна крвна слика - какви ти се резултатите, колку години имаш, каков проблем имаш со косата итн?

Дај повеќе детали.

Не е битно тоа, сам си знам за тоа, туку чисто ме интересира каде има поевтино, не затоа што 250 ден. за 200 грама е толку многу туку затоа што е држење монопол. Виталиа пред да престане да го прави имаше цена од 127 ден. за 250 грама. А во Србија е неполни 3 евра за 400 грама. Некој ми рече ако имам познат вработен во Пивара да ми набави, ама немам. :)

Битно е, пошто постојат луѓе кои мора да внесуваат специјална форма на фолна киселина, за истата да биде ефективна - ако си од тие, б витамините нема да ти помогнат сем ако не пиеш активен б комплекс.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom