Диле Јоргачев
Одделение за заштита на народот
- Член од
- 3 април 2017
- Мислења
- 8.693
- Поени од реакции
- 28.211
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И, како ефесот?Овие ми се последни две нови пробани...
Прегледај го приврзокот 339261Прегледај го приврзокот 339262
Исто и за скопско.Да не случајно е добро пиво.Бетон.Треба да се тргне анкетата, ова е од времето кога дабот беше добар.
Добро беше за мој вкус, лесно за пиење. Пивото не ми е претпочитан алкохолен пијалок за да ти објаснам поконкретно, меѓутоа се трудам да пробувам нови врсти. Ефесот беше сосема во ред од тоа што имам пробано по нашиве маркети...И, како ефесот?
Решив да ги пробувам понепознативе пива што ги има во Кам, Стокомак...
Го пробав Edelmeister
![]()
Премногу благо за мој вкус, немаше никаква горчина. Кока кола е по горлива од него. Не ми се допадна.
И ова No.1 полското го пробав. Премногу горчливо. Без некој добар пивски вкус. Тотална спротивност од Edelmeister - от.
![]()
Ако имате некоја препорака за некое што вреди и го има по маркетиве, бујрум, пишете.![]()
Ако некој отиде и го купи ова пиво по втор пат, сериозно треба да е тестира дали е позитивен од корона, и дали му работат сетилата за вкус и мирисN1 е можда најлошиот лагер што сум го пиел. Тука некаде со Eichbaum од КАМ.
Во Тинекс имаш некои рандом ефтини пива (konig, oetinger, muller, berlin...), пробај ги може и ќе те бендиса некое.Решив да ги пробувам понепознативе пива што ги има во Кам, Стокомак...
Го пробав Edelmeister
![]()
Премногу благо за мој вкус, немаше никаква горчина. Кока кола е по горлива од него. Не ми се допадна.
И ова No.1 полското го пробав. Премногу горчливо. Без некој добар пивски вкус. Тотална спротивност од Edelmeister - от.
![]()
Ако имате некоја препорака за некое што вреди и го има по маркетиве, бујрум, пишете.![]()
Според мене... Поинтензивно е во однос на просечен лагер но вкусот сеуште е некако недефиниран. Како да не знаеле што сакаат да направат. Од аспект на хмељ е на пониската страна, дури накај непрепознатлива горчина. Секако не е лошо пиво но не е ни нешто посебно добро. За парите има многу подобри пива.И, како ефесот?