B
black angel
Гостин
jas imam na nos i mnogu problematicen izleze deka e ama toa e sakav staviv
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
jas imam na nos i mnogu problematicen izleze deka e ama toa e sakav staviv
И како е? ептен смета при јадење или не. Знам дека првите денови е проблематично. Имаш ли проблеми со зборењето?Конечно желбата ми е исполнета, ставив пред час време пирс на јазик
Одиме на 20ти да ставиме и на веѓа
Зависност! Нема ни еден ден како што сум ставил а веќе сакам уште!
И како е? ептен смета при јадење или не. Знам дека првите денови е проблематично. Имаш ли проблеми со зборењето?
но тоа беше првиот ден, денес пробам поцврста храна ме пецка, но ме нервира што болката трае после околу 30 минути. 
tattoo studio bunjakovec preporacuvam.Ме интересира каде да се пирсам на веѓа во Скопје?
Адреса ќе ве молам и цената.
Кратко објаснување од оние со искуство.
И дали ќе можам таму да ми ја сменат шипката на пирсов на јазик, мислам дека ми е кратка :S
Не знам за на јазик, ама на уста, односно под уста, ич не боли. Во споредба со ушите барем, болката не е ни 5%. Сама се пирсав и не ни осетив кога ми пенетрира иглата во месо : ))Јас имам на веѓа и се мислам дали на јазик или на усна..
Болеше?.![]()
Luge kaj e najdobro da idam da stavam pirs na vega?

Ако се најде некој да ми каже дали има врска пушење цигари со пирсов под уста, додека е тазе.

Па не би требало да има никаква врска бидејќи стаев на јазик и почнав да пушам после 30 минути![]()
Повеќе од физички допири одколку од гасови да се чуваш![]()

ахххххххххх