Едно време играв пикадо доста многу...рекордна бројка ми е 2 трипли 20ки и 3тата стрелка ја утнав 20ката и мавнав трипла 5ка што значи рака рекордна ми е 135...друг момент за сеќавање ми е игра со бутање до 301,другарот на 250 јас 210,една стрелка фрлам мавам дупла 20ка го бутам другарот и со следната стрелка трипла 17 и затворам и горе светка 301-0 за мене а другаров од страна пизди и ме пцуе )
Еве кој се смета доволно мајстор слободно нека ми пише ПП, и нека земе некое евро у џеб и може да играме било која игра од пикадаото, ма да ја лично преферирам крикет. И да немојте да мислите дека лаже типот што пиша дека завршил во 4 круг на крикет, и мене ми се има десено тоа. Едноставно е, треба да имаш пред се дарба, а се друго е тренинг и добра концентрација. Јас преферирам да играм на пикада кај што нема кватро, што знам покул ми се
една неверојатна случка шо ми се има случено...
пред неколку години играв дома пикадо ама од овие со иглички шо се и ми се случи да ја фрлам едната стрелка, а потоа со втората ја погодив оваа првата точно во неа (како на филмон робин худ) и стоеја така 5-6 секунди закачени двете и од тежината сами паднаа...
уште никој не ми верува кога ќе му раскажувам
а сега иначе сакам крикет да играм многу
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.